Arabanızı nasıl temizliyorsunuz

arabanızı nasıl yıkıyorsunuz kaporta camlar jantlar lastikler nasıl ve ne ile temizlediğinizi bizlerle paylaşırsanız bizlerde uygularız ..

ben arabayı önce iyiyce ıslatıyorum sonra bol şampuanlı bi su yapıyorum sonra arabanın heryerini güzelce süngerle köpürtüyorum sonra duruluyorum bazende sirke döküyorum süngerle hafif bastırarak temizliyorum yine durluyorum güzelce kurluyorum ufak tefek çizklere çizik giderici yapıyorum sonra komple cila atıyorum cilayı kru bezle siliyorum lastikleri arap sabunu ile parlatıyorum jantlar için bişi bulamadım daha:o :)

Üstüne bi katta boya atarsan bence tam süper olacak;)

:):):)

Abicim Jantlar İçin Sonax In süpper bi spreyi var sıkıosun, kiri akıtıo üzerinden, ama fena etkili bi madde, gözleri yakıo, nefesi zorlaştırıo, dikkat etmek lazım....
Bu arada ben arabamı haftada 2 defa yıkarım kirli temiz faretmez, çünkü araba kirliyken sürme stilim dğeişio, çok hor kullanıorum, temizken çok dikkatli kullanıorum....

her zaman kendi garajımda kendim yıkıyorum başka türlü içime sinmiyor

sen benden fazla yasayacaksin Deathangel, senin yazdiklarini bende yazacaktim, sen yazmissin, aynisini da ben yapiyorum, gazate kagidina kadar ayni.

Ya imrenek okuyorum yazdıklarınızı. O kadar uğraşabilsem keşke ama benzin aldığım yerde basınçlı su, içi çok pislenirsede herhangi bi oto kuaförü.

Arap sabunu gibi ilkel yöntemlere başvurmayın derim ben , sonaxın mateffect kunstoff reinigerleri var plastik ve lastik için yıkamadan sonra sürünce derin bi canlılık veriyo hemde briyantin surulmemiş gibi sade duruyor .

genellikle arkadaşın abisinin yıkamacısı war oraya bırakıyorum bi makine ile arabanın üstünü köpüklüyo sonra güzelce basınclı su ile yıkıyo içini dısını temziliyo lastikleri parlatıyo göğüse cilalıyo weriyo bana 15 günde bi yıkatıyorum...

genellikle arkadaşın abisinin yıkamacısı war oraya bırakıyorum bi makine ile arabanın üstünü köpüklüyo sonra güzelce basınclı su ile yıkıyo içini dısını temziliyo lastikleri parlatıyo göğüse cilalıyo weriyo bana 15 günde bi yıkatıyorum...

bu yer ostimde mi?

dısını yıkatırım içini kendim temizliyorum. tum hersey bittikten sonra kapı lastiklerine vazalin suruyorum krom yerleride metal folyoya kola sürüp siliyorum gercekten guzel oluyo. ahhh bu arada astramı cok özledim tamirden cıkınca soğuk demeden temizlicem

Geri