Arabanızı nasıl temizliyorsunuz

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabanızı nasıl yıkıyorsunuz kaporta camlar jantlar lastikler nasıl ve ne ile temizlediğinizi bizlerle paylaşırsanız bizlerde uygularız ..

ben arabayı önce iyiyce ıslatıyorum sonra bol şampuanlı bi su yapıyorum sonra arabanın heryerini güzelce süngerle köpürtüyorum sonra duruluyorum bazende sirke döküyorum süngerle hafif bastırarak temizliyorum yine durluyorum güzelce kurluyorum ufak tefek çizklere çizik giderici yapıyorum sonra komple cila atıyorum cilayı kru bezle siliyorum lastikleri arap sabunu ile parlatıyorum jantlar için bişi bulamadım daha:o :)

bi jant parlatmayı beceremedim :D

ben sonax a gıdıorum orda ne yapılıcaksa yapıolar :D

arap sabunu kuruyunca beyaz leke bırakmıyor mu?

havalar ısınıncaya kadar su ıle temz ettırmem ben. zaten kısın pek bınmıyorum. ama yazın dukkkana cekip altından gırer ustunden cıkarım:) ama en önemlı yer motor kısmıdır orasına daha bı özen gösterrırım

arabanızı nasıl yıkıyorsunuz kaporta camlar jantlar lastikler nasıl ve ne ile temizlediğinizi bizlerle paylaşırsanız bizlerde uygularız ..

ben arabayı önce iyiyce ıslatıyorum sonra bol şampuanlı bi su yapıyorum sonra arabanın heryerini güzelce süngerle köpürtüyorum sonra duruluyorum bazende sirke döküyorum süngerle hafif bastırarak temizliyorum yine durluyorum güzelce kurluyorum ufak tefek çizklere çizik giderici yapıyorum sonra komple cila atıyorum cilayı kru bezle siliyorum lastikleri arap sabunu ile parlatıyorum jantlar için bişi bulamadım daha:o :)
yapılacak herşeyi yapmışsın zaten daha ne olsun bende bu şekilde temizlerim genelde ama yıkarken mutlaka ilk önce tavandan başlayalım ve camlardan sonra kaporta ve en sonda lastikleri yıkayalım ...
tavanı yıkadıktan sonra su daha kirlenmeden camları yıkayalım,kapılar ön arka derken en son lastikleri yıkayalımki en çok kirlenen bölgeyi en sona bırakırsak temiz olan yerleri de kirletmemiş oluruz :)

birde şunu ekleyim benden başka kimse arabamı yıkayamaz yıkatmam kimse ben kadar özenerek yıkamaz çünkü :)

burak yapmışsın olm işte hepsini ama sakın jantalar herhangi bi madde temizleyici parlatıcı vs gibi bişey kullanıyım yada kullandırtma yıkamacıda felan yoksa seninde benim gibi eğer jantların kromsaa böleee yara kabuğu gibi soyulur eline verirler jantıı ben zorlan garantiden değişdim bunları aldım işte

birde şunu ekleyim benden başka kimse arabamı yıkayamaz yıkatmam kimse ben kadar özenerek yıkamaz çünkü :)
+1 Aynen katılıyorum

Geri