Arabamin Halini Bugün Görence Dayanamadim... 700 ü De...

Trigeri set halinde değiştirsinler.Yine ucuza getirmişsin.Devirdaim pompasını filan da değiştirt.İyice sağını solunu kontrol ettir motorun.Başka arızası varsa onları görmüş olursunuz.Geçmiş olsun diyorum.Bakımlarını ihmal etmemeye çalış.

Geçmiş olsun

Trigeri set halinde değiştirsinler.Yine ucuza getirmişsin.Devirdaim pompasını filan da değiştirt.İyice sağını solunu kontrol ettir motorun.Başka arızası varsa onları görmüş olursunuz.Geçmiş olsun diyorum.Bakımlarını ihmal etmemeye çalış.
teşekkür ederim kardeşim... ustam gerekeni yaptığını söyledi... ilginize teşekkür ederim

slm konya da gittiğin şu servisin adresini verirmisin yolumuz düşerse lazım olabilir tşk

Konya Opel Karatay San. Kime Sorsan Gösterir...

gecmı olsun ya nerde yaptırıyon adresı verde bende yaptırayım benım de conta sorunum var fıyat cok ıyı bana sadece ustalık 600 ytl ıstedıler contayla bırlıkte 18oo istedıler taşlanacak kaynak falan dedıler harbıden nerde yaptırıyon ya muhakkak yerını soyle bende oraya yaptırayım

gecmı olsun ya nerde yaptırıyon adresı verde bende yaptırayım benım de conta sorunum var fıyat cok ıyı bana sadece ustalık 600 ytl ıstedıler contayla bırlıkte 18oo istedıler taşlanacak kaynak falan dedıler harbıden nerde yaptırıyon ya muhakkak yerını soyle bende oraya yaptırayım
konuyu açana arkdaş konyada yaptırtıyor sanırım siz ıst sınz. sızın araç 2,5 oldugu ıcın masraflıdır

Konyada Yaptirdim Evet ... Istanbuldasiniz Siz... Ve Ustamin Dediği Gibi 2,5 Araç Farkli Olur Diye Düşünüyorum... Saygilar,

Öncellikle geçmiş olsun ucuz kurtarmıssınız.Geçen sene Clio nun triger seti ve devridaim pompasık işçilik vs 1100 ytl ye değiştirmiştim.İlk başta bana çok acayip bir para gelmişti ama ustalarında dediği gibi kayış kopunca motoru toplamak daha pahalıya maal oluyor.Büyük geçmiş olsun
TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM... İLGİN İÇİN SAĞOL...

Geri