Arabamin Halini Bugün Görence Dayanamadim... 700 ü De...

çok teşekkür ederim çok sağolun hepiniz... sizden bunları duyunca gerçekten sevindim desem yalan olmaz daha önceleri üzülmüştüm... siboplara az kalmış sizin dediğiniz gibi... yatak ta sarabilirdi... rahatlattınız beni teşekkür ederim...

geçmiş olsun. hem conta yanıp aynı andada triger kayısımı kopmuş? devirdaim felan kılıtlemesın o aracın?
abi devirdaim kilitlemesi yokmuş... ustamın bana dediğine göre bu daha öncelerden gelen bir hararet olayının iz bırakması sonucu olan bişey dedi sende aracını sıkıştırmışsın patlatmış contayı yakmış dedi... usta triger vakti de gelmiş geçiyor dedi sen hayır desende ben değiştiriyorum dedi trigerde kopmaya az kalmış kurtadık desek daha doğru olur... ustam peki bişey sorcam şimdi triger ve conta değişimi oldu ya aracımı dilediğim gibi sıkıştırabilirmiyim yani sorun çıkarmaz dimi... yada belirli bi süre sakin mi kullanmalıyım...

abi devirdaim kilitlemesi yokmuş... ustamın bana dediğine göre bu daha öncelerden gelen bir hararet olayının iz bırakması sonucu olan bişey dedi sende aracını sıkıştırmışsın patlatmış contayı yakmış dedi... usta triger vakti de gelmiş geçiyor dedi sen hayır desende ben değiştiriyorum dedi trigerde kopmaya az kalmış kurtadık desek daha doğru olur... ustam peki bişey sorcam şimdi triger ve conta değişimi oldu ya aracımı dilediğim gibi sıkıştırabilirmiyim yani sorun çıkarmaz dimi... yada belirli bi süre sakin mi kullanmalıyım...
aynı senın araca gıbı bı arac dun conta yaktıda:) onunda trıger le beraber değişiyorum sımdı kapak rektefıyede. ben devırdaımde degısıyorum. bı hafta dıkkatlı ol sıkıstırma cunkı, aracın her yerı elden gectı kelepceler felan yer degıstırdı su kaçagı yag kacagı olabılır. dıkkat et. sonra gönül rahatlıgıyla kullanabılırsın

geçmiş olsun
ilk okurken 4000 civarı rakamlar aklıma geldi 700 iyi çıkmış
kapak contası ve rektifiye + triger ücreti mi bu??
triger kopmamış allahtan...

Fiyat bencede iyi
Büyük geçmiş olsun.

Evet Kapak Contasi Ve Triger Değişti 700 Yapti Bana Normalde 1,200 E Falan Yaparim Dedi... Servis Bunu Yapan Birazda Tanidik...
Astrammm Hocam Teşekkür Ederim Bilgin Için Galeye Alicam 1 Hafta Sikiştirmiycam... Teşekkür Ederim Hepinize

Bişey Dicem Yanliş Anlamayin Ancak Konyada Gerçekten Servis Iyi Ya... Alanyaliyim Herşeyimi Konyada Yaptiriyorum... Işçilik Mükemmel Yani Ustalik Iyi Parça Da Anormal Ucuz Araştirmama Göre...

geçmiş olsun
ikisni ucuza yaptırmışın
triger şakaya gelmez arabayı alır almaz yaptığım ilk şey trigeri değiştirdim ustalar idare eder 10000 daha gider bin sonra değiştiririz dedi ben hemen değiştirdim, şakaya gelmez kopunca pahalıya patlıyo. nası olsa değişecek bi parça bundan sonra 60000 km açıp bakmamıza bile gerk yok.

2005 senesinde mitsubihsi L300 ün trgiger kayışlarının değişimi bana 750 ytl ye patlamıştı, seninkii kat kat iyi :)

Geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun.

Geri