arabamın çekişi çok düşük ve deli yakmaya başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamirciyi sıkıştır eski haline getirsin arabayı. bende trigeri değiştirince arabanın sesi değişmiş traktör gibi çıkıyordu. usta dedi normal. ben dedim aç tekrar neresi normal arabamı banamı öğreteceksin. açtı çıkardı kayışı tekrar ayarladı düzeldi. seninki de tam olarak bu değil ama işlemlerden sonra olduysa bi ayarsızlık vardır. tesadüfen sonradan da çıkmış olabilir ama sen bi ustayı sıkıştır...

serviste 350-400 civarı isterler parça koduyla iskitlerde bosch uludağ servisi var ben ordan 190 liraya almıştım

mrb lar bendede benzeri bi sorun var araç kalkışlarda çok ağır sanki arkadan tutyorlar sizce aynı sorunmudur

arkadaslar lutfen yardim,2002 model opel zafira 144 bin km de cok iyi surati ve cekis gucu de iyiydi,presof denen bir alet degistirdiler,arabayi servisden aldim araba olmus,gitmiyor,dort ve besinci vitesden sonra anormallesiyor,saatte yuz km yi gecmiyor,bu gavur fransizlar da hata kendilerinden oldumu ne oldugunu soylemiyorlar,acaba neden guc kaybi olmustur,turbo devreye girmiyor gibi sanki birde debimet varmis ne olabilir bilgisi olan bir bilgi versin lutfen tesekkurler

arkadaşım debimetrenin fiyatı 250 tl ama sen yinede tamircine git ve herşeyi doğru yaptığından emin olsun debimetreyide ölçsün sana arızalı olup olmadığını söylesin hatta ona aldır dene tamamsa öde parasını ama araç yine aynıysa oda aldığı yere iade edebilir.
bence:D

motorun başına bu ve benzeri nahoş olaylar geldikten sonra tamiri yapılsa da herşey denense de dikiş tutmama durumu epey görülüyor. acaba diyorum katalitik konvertörde tıkanma olabilir mi. kendi aracımda da benzeri bir sorun var. triger kopması değil ama bir dönem kurumlu yanma olmuştu. şimdi onu giderdim. ama araç çok yakıyor ve çekiş düşük. katalitiği çıkartsam mı diye düşünüyorum.

Geri