Arabamı Satıcam Ne Kadar Eder?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prens_Astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Opel Astra Classic 1.4 benzinli Beyaz renk çok temiz, kazasız,hasarsız tüm bakımları yapılmış 2001 model 78000 km de aracım var kasım ayına kadar satmak istiyorum sizce fiyatı nekadar eder? görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum...Araba Full değil ön camlar elektrikli,ABS,Klima,Çift Airbag,immobilizer falan var.

15.000 ytl

konun yeri burası değil ama 15 kağıt eder arkadaşın dediği gibi oda müşterisi bulursan

takası gir bence araba alacaksan yeniden almayacaksan.15 -16 arsı bişey çok rahat eder.acil satmak istemiyorsanda ilan ver bekle opelin alıcısı çıkar herzaman.(2004 model astra enjoy 19 sattık)

classıc,te 1.4 pek gitmiyor 14-15 arası piyasası ama temizliğine görede değişir..

arkadaşım sen gir bir siteye hataa bütün sitelere ilanını verm fiyatı 16.5 tan aç pazarlık vardır 15.5 a fln ndir ama adama nerelisin fln de çay may ısmarla iice gözünü boya bizim taktik buydu. ama sen hemen ver ilanı kasım ayına kadar mutlaka bi enayi çıkıp alıyo biz şanzumanı komple arızalı poloyo 2000 model 101000de 14 e sattık hemde galeri sen ilanı ver bekle o zmana kadar ztn satarsın mutlaka her kör malın bi alıcısı çıkıyo. bu işler bole biraz açık gözlü olcan hata kadını biri 14.5 verioduda tampon boyaya gitmişti bizde gösrterememiştik ole kaldı.sen bi dene bu taktiği.

arkadaşım sen gir bir siteye hataa bütün sitelere ilanını verm fiyatı 16.5 tan aç pazarlık vardır 15.5 a fln ndir ama adama nerelisin fln de çay may ısmarla iice gözünü boya bizim taktik buydu. ama sen hemen ver ilanı kasım ayına kadar mutlaka bi enayi çıkıp alıyo biz şanzumanı komple arızalı poloyo 2000 model 101000de 14 e sattık hemde galeri sen ilanı ver bekle o zmana kadar ztn satarsın mutlaka her kör malın bi alıcısı çıkıyo. bu işler bole biraz açık gözlü olcan hata kadını biri 14.5 verioduda tampon boyaya gitmişti bizde gösrterememiştik ole kaldı.sen bi dene bu taktiği.
ya bu yaptığın ayıp bişey değil mi arkadaşım,ticaret yapıyosun sonuçta
nasıl alırken kandırılmak istemiyosak satarken kimseyi kandırmamak da lazım,
hele bi enayi çıkıp alıyo tabirini hiç yakıştıramadım

ya bu yaptığın ayıp bişey değil mi arkadaşım,ticaret yapıyosun sonuçta
nasıl alırken kandırılmak istemiyosak satarken kimseyi kandırmamak da lazım,
hele bi enayi çıkıp alıyo tabirini hiç yakıştıramadım

Katılıyorum,ayıp olmuş :(

al bendende o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri