Arabamı istiyorlar

Bu tür arabalardan uzak durmakda fayda var. Yedek parça, servis, tamir masrafları nedir belli değil. Her şeyden evvel güvenlik durumu nedir, çarpışma testlerinden kaç yıldız almış, daha doğrusu yıldız alabilmiş mi?

emınım sızınde elınızde boyle bır arac olsa elınızden cıkartmayı dusunurdunuz aracım guzeldı ama yıpranmısdı yaslılık işte :kop::kop: Boraya gelınce uzun zaman oldu aracı kullanmayalı kullanıp karar verecegım ama öyle secenekleri varkı hıglıne,trendlıne,pacıfıs hangısı en donanımlısı bılemıyorum
sadece bora ıle kalsa dıger butun araclarda da bır sure secenek var ne zor seymıs araba almak
peki bı geely de neyın nesi
http://www.sahibinden.com/16_980_tl...slimi_!!!-30WQQaXQQ14302655WQQpXQQdisplayitem

fotoürafa aldanma kuş kadar birşey.

Bülent, bence bir Vectra C den başkası olmaz sana :)

hayırlısı olsun ıns daha ıyılerını alırsınız....

bora ara kasa bir ürün samimi olduğunuz bir galerici varsa sorunuz size tutmadığını 2.el sirkülasyonun olmadığını bu yüzden 2.ellerininde ucuz olduğunu söyliycekdir ve tavsiye etmiycekdir bırakın burdaki arkadaşları samimi olduğunuz bir galericiye sorun..

vectra civic e36 kasa bmw her ne kadar ben sevmesem beyenmesemde laguna ve focusda aklıma gelen kaliteli servisi uygun yedek parçası bol ikinci el sirkülasyonu iyi olan para edicek modeller bunlar geliyor aklıma..

boraya alıcağınıza alternatif alfa 156 2.0 lara bakın derim harika arabalar ama ikinci eli işde zor satarsınız ama araç harika fiyatlarıda çok ucuz sleespeed ler en son sahibindende 14-15 lere düşmüşdü.... slespeed direksiyondan vitesli 2.0 turbolu modeli full+full dür..madem prim yapmayan boraya bakıcaksınız buna bakın daha iyi hiç olmassa aldığınıza değer araba gibi araba..

bende kesınlıkle alfa 156 ı tavsıye ederım 2.el zayıf ama arac süper hersehiyle ben burdayım diyor

Alfa 156 öneriyorsunuz ama biraz gerçekci olalım. Dediğiniz gibi ikinci eli iyi olmayan, aynı zamanda Sivas'ta yedek parçası belki de servisi hatta tamircisi bile bulunmayan bu araç Bülent'in başına oralarda fena bela olur. Araç önerirken arkadaşın yaşadığı şehir de göz önünde bulundurulmalı.

ılla bora olacak demıyorum sadece uzerınde bıraz duruyorum bora hakkında ızlenımlerı takıp edıyorum hos oldugu kadar hos olmayan yanlarıda var elbet tabi kullanıcısı oldugun aracı ıyı bılırsınız banada sızın gıbı bu aracı kullanmıs olanların goruslerı lazım beklerım dahasını...

yapı altın degıl yapualtun yada gümüştepe barajı hem sen nereden bılıyorsun

2yıldırlı ömrümüz çürüdü üniversitede abi hayırlısıyla bitiyo busene kurtuluyom şarkışladan ya valla:)

orasıda yapıaltı baraj gölü abi geçen gittik...

Son düzenleme:
ABi Sana Vectra veya astradan baskası yaramaz kolay kolay hem alısık oldugun bir arac...

Geri