Arabamı istiyorlar

Ya da sen temiz bir Laguna bul. Vectra'yı fazla aratmaz. Konforu çok iyidir. Ses mes almaz içeri ama 1.6 motor 160-170'ten sonra pek gitmez. Hız fazla istemiyorsan Laguna süper bir araç. Bakımları ucuz parça bol. Ayrıca sorunsuz. Yıllarca tık demez arıza lambalarını unutursun. Yakıtıda az.

Alfa 156 öneriyorsunuz ama biraz gerçekci olalım. Dediğiniz gibi ikinci eli iyi olmayan, aynı zamanda Sivas'ta yedek parçası belki de servisi hatta tamircisi bile bulunmayan bu araç Bülent'in başına oralarda fena bela olur. Araç önerirken arkadaşın yaşadığı şehir de göz önünde bulundurulmalı.

savaş abicim ne yapdın :) alfanın ikinci eli vardır ama ağır gider bilen adam o arabayı alır alfa sürmek ap ayrı bir keyif motorunun sesi gidişi iç tasarımı o deri koltukdaki alfa romeo kabartması bile bir tasarım dır o kadar ince ayrıntılara önem vermişler arabada ama ikinci eli ağır gidiyor

yedek parça servise gelince alfa romeo fiat gurubuna ait bir araç fiat ile ferarri arasında orta üst kesime üretim yapan bir marka ve 2 sene önce koç gurubu alfa romeonun bütün türkiye haklarını aldı yani türkiyede fiatla alfa romeo yu birleştirdi koç gurubu artık bütün fiat satış ve bakım yerlerinde alfa romeo da bakılıyor yani fiat servisleri ayrıca alfaromeo serviside oldu takdir edersinki türkiyede en çok servisi olan iki kuruluş varsa birisi fiat tır birisi renaultdur..

yani bakımdan parçadan bir sıkıntı çekmez kesinlikle.. sadece satarken biraz uzun sürer ve parçaları biraz tuzlu.. bunu böyle dersek daha doğru olur.. :)

savaş abicim ne yapdın :) alfanın ikinci eli vardır ama ağır gider bilen adam o arabayı alır alfa sürmek ap ayrı bir keyif motorunun sesi gidişi iç tasarımı o deri koltukdaki alfa romeo kabartması bile bir tasarım dır o kadar ince ayrıntılara önem vermişler arabada ama ikinci eli ağır gidiyor

yedek parça servise gelince alfa romeo fiat gurubuna ait bir araç fiat ile ferarri arasında orta üst kesime üretim yapan bir marka ve 2 sene önce koç gurubu alfa romeonun bütün türkiye haklarını aldı yani türkiyede fiatla alfa romeo yu birleştirdi koç gurubu artık bütün fiat satış ve bakım yerlerinde alfa romeo da bakılıyor yani fiat servisleri ayrıca alfaromeo serviside oldu takdir edersinki türkiyede en çok servisi olan iki kuruluş varsa birisi fiat tır birisi renaultdur..

yani bakımdan parçadan bir sıkıntı çekmez kesinlikle.. sadece satarken biraz uzun sürer ve parçaları biraz tuzlu.. bunu böyle dersek daha doğru olur.. :)

Yapma Hakan devir ileriyi düşünme devri, hesap devri. İkinci el araç dediğin kolay elden çıkarılmalı, elden çıkarırken de çok zarar etmemeli, kullanırken servis ve parça bakımında hesaplı olmalı. Ha dersen ki ben zevkime bakarım, kullanırken zevk alayım, konforlu olsun, parça fiyatlarını bir yerden sonra gözüm görmez, kolayca satılmazsa da satılmasın dersen o zaman başka. Bu tür arabaları alınca hemen elden çıkarılmayacağını bilmemiz gerekir. Mesela ben 63 Ford'u satmak istesem (şu an için asla satmam) çok zor elden çıkarırım, ama chevrolet olsaydı 1-2 bin lira zararla da olsa elden çıkarmak daha kolay olur. İlk hevesle Kadett almıştım 8 ayda sattım, Rekord'u 2 ayda, hacı muratı 10 dakikada sattım, hangisi iyiydi dersen Rekord, en kötüsü ise murattı derim.

bora ara kasa bir ürün samimi olduğunuz bir galerici varsa sorunuz size tutmadığını 2.el sirkülasyonun olmadığını bu yüzden 2.ellerininde ucuz olduğunu söyliycekdir ve tavsiye etmiycekdir bırakın burdaki arkadaşları samimi olduğunuz bir galericiye sorun..

vectra civic e36 kasa bmw her ne kadar ben sevmesem beyenmesemde laguna ve focusda aklıma gelen kaliteli servisi uygun yedek parçası bol ikinci el sirkülasyonu iyi olan para edicek modeller bunlar geliyor aklıma..

boraya alıcağınıza alternatif alfa 156 2.0 lara bakın derim harika arabalar ama ikinci eli işde zor satarsınız ama araç harika fiyatlarıda çok ucuz sleespeed ler en son sahibindende 14-15 lere düşmüşdü.... slespeed direksiyondan vitesli 2.0 turbolu modeli full+full dür..madem prim yapmayan boraya bakıcaksınız buna bakın daha iyi hiç olmassa aldığınıza değer araba gibi araba..

abicim ben zaten ilk prim yapan arabaları yazdım dikkat edersen bu araçlar iyidir ikinci eli vardır parçası ucuzdur dedim..

ama illa bora alıcaksan onu alıcağına git alfa al dedim hiç olmassa arabaya binmiş olursun dedim yani ben git direk alfa al demedim o yüzden burda bunun tartışmasını yapmak bile yersiz ama illa prim yapmıycak bir araba alıcaksan bora yerine alfa al dedim bu kadar..

abicim ben zaten ilk prim yapan arabaları yazdım dikkat edersen bu araçlar iyidir ikinci eli vardır parçası ucuzdur dedim..
ama illa bora alıcaksan onu alıcağına git alfa al dedim hiç olmassa arabaya binmiş olursun dedim yani ben git direk alfa al demedim o yüzden burda bunun tartışmasını yapmak bile yersiz ama illa prim yapmıycak bir araba alıcaksan bora yerine alfa al dedim bu kadar..
Dur hemen kızma. Peki bir araç almayı düşünüyorsun ama aracı ileri bir tarihte satılacasın, parça ve servis sorunu olan bir yerde yaşıyorsun, bu durumda sence Alfa mı Bora mı?

yok kızmıyorum estafurullah kızarmıyım sana :D

abicim alfa koç gurubunun tofaşa ait bir marka haliyle sivasdaki her fiat tofaş servisi alfayada bakar bakmakda zorunda.. alfada parça sıkıntısı olmaz sadece parça pahalı olur afla 156 hayla üretilen bir araç sonuçda güncel bir araç birde kasko yaparsa zaten onuda dert etmez onu kasko düşünsün..

bana soruyorsan sonuçda ikiside prim yapmıyorsa ki yapmıyor ben alfa derdim hiç olmassa araba gibi araba kaliteli motoru var performanslı yüksek teknolojisi var kaslı araba borayla kıyaslanmaz donanımıda öyel tasarımıda öyle yani ben hiç bir şeyiyle borayla alfayı kıyaslamam bu benim fikrim heleki 2.0 selespeed gibi bir araba inan abicim öndeki amblem alfa değilde bmw yada mercedes olsa 60-70 milyarlık arabadır.. selespeedlerde diresktondan vites kontrol yapabiliryorsun deri döşeme sunroof ısıtmalı koltuklar araçda ne ararsan var full+full..

Büyük şehirlerde yaşayanlar için konfor, güvenlik güç bakımından bence de Alfa. Anadoluda yaşayan arkadaşlarımdan aldığın duyumlara göre daha evvelden yazdığım yorumlar neticesi yerli araçlar daha fazla ön plana çıkıyormuş. Yani imkanlar neticesinde.

tabi ben ondan dedim zaten bora düşünmesin diye arkadaşa vectra sı varmış vectra ayarında gene vectra alabilir yada laguna focus civic artık bunlarda yerli araç sayılır artık zaten.. benim fikrim tabi :)

bora ara kasa bir ürün samimi olduğunuz bir galerici varsa sorunuz size tutmadığını 2.el sirkülasyonun olmadığını bu yüzden 2.ellerininde ucuz olduğunu söyliycekdir ve tavsiye etmiycekdir bırakın burdaki arkadaşları samimi olduğunuz bir galericiye sorun..

vectra civic e36 kasa bmw her ne kadar ben sevmesem beyenmesemde laguna ve focusda aklıma gelen kaliteli servisi uygun yedek parçası bol ikinci el sirkülasyonu iyi olan para edicek modeller bunlar geliyor aklıma..

boraya alıcağınıza alternatif alfa 156 2.0 lara bakın derim harika arabalar ama ikinci eli işde zor satarsınız ama araç harika fiyatlarıda çok ucuz sleespeed ler en son sahibindende 14-15 lere düşmüşdü.... slespeed direksiyondan vitesli 2.0 turbolu modeli full+full dür..madem prim yapmayan boraya bakıcaksınız buna bakın daha iyi hiç olmassa aldığınıza değer araba gibi araba..

hakan tesekkur ederım goruslerını bu kadar acık ve net yazdıgın ıcın gordugum kadarı ile vw grubu arac antıpatılıgı var bugun yaklasık altı saat araba pazarında galerılerde arabalarla savastım
iyi bir opel b2 yok denecek kadar az hepsi 200000 bini devirmiş
Vw Bora bir cok secenegı var pacıfıc tredlıne,comfortline,higline gibi begenmek kullanmak güzel vectraya göre bir cok eksisi var ama fena arac degıl
Civic japon aracı hiç incelemedim begenebilirim ama hiç benim olurmu diye düşünmedim
Renault laguna adı üzerinde düşünebilirim acelem yok

Alfa 156 öneriyorsunuz ama biraz gerçekci olalım. Dediğiniz gibi ikinci eli iyi olmayan, aynı zamanda Sivas'ta yedek parçası belki de servisi hatta tamircisi bile bulunmayan bu araç Bülent'in başına oralarda fena bela olur. Araç önerirken arkadaşın yaşadığı şehir de göz önünde bulundurulmalı.
Beni düşündügün için tesekkur ederım abi hiç aklımın ucundan gecmeyen bır arac yedek parca ve servis sorunu yasayacagım aşikar eger böyle bir arac dusuncem olsa volvo alırım

2yıldırlı ömrümüz çürüdü üniversitede abi hayırlısıyla bitiyo busene kurtuluyom şarkışladan ya valla:)

orasıda yapıaltı baraj gölü abi geçen gittik...

şimdi neredesin bu yazıları nereden yazıyorsun

ABi Sana Vectra veya astradan baskası yaramaz kolay kolay hem alısık oldugun bir arac...
Vectra c yı cok ıstıyorum fatıh ama astra benım sengmenttımı uymuyor

Ya da sen temiz bir Laguna bul. Vectra'yı fazla aratmaz. Konforu çok iyidir. Ses mes almaz içeri ama 1.6 motor 160-170'ten sonra pek gitmez. Hız fazla istemiyorsan Laguna süper bir araç. Bakımları ucuz parça bol. Ayrıca sorunsuz. Yıllarca tık demez arıza lambalarını unutursun. Yakıtıda az.
link göndersene link bulamazsan senın aracın resımlerını gonder bakarsın begenır alırım

tabi ben ondan dedim zaten bora düşünmesin diye arkadaşa vectra sı varmış vectra ayarında gene vectra alabilir yada laguna focus civic artık bunlarda yerli araç sayılır artık zaten.. benim fikrim tabi :)

focuca baktım biraz oturaklı ve kullanıslı arabaya benzıyor ama bir türlü içim ısınmıyor bu araca

ben biraz daha Bora üzerinde duracagım

şimdide şarkışlada öğrenci evimizde kalıyorum abi buyur gel misafirim ol belkentteyim:D

Geri