Arabamı çizmişler:(

Adi köpekler birine bir gıcıklığın varsa git kendisiyle hallet gücün yeterse arabasından ne istiyorsunuz aciz şerefsizler. aynı olay genim başımada gelmişti.

Geçmiş olsun kardeşim benim başımdanda geçti insanın kudurası geliyor o anda ama zamnala yatışıyorsun.
Yapacak çok bişey yok

Ben öğretmenim arabamın çizilmedik bir tavanı kaldı. Tabi baktım moral bozacak gibi değil ben de takmamaya başladım. Çocuklar dedim arabanın motoru benim kaportası sizin. Okula kamera falan aldık gelip evin önünde çizdiler. Dedimya takmıyorum. İnanın takmıyorum. Nedir yeni bir araba düşünmüyorum. Biraz daha çizsinler fotolayıp boyatırım. Bazı mesleklerin böyle handikabı oluyor. Aslında Nissanın yeni çıkardığı kapanır boyalı arabalardan almak lazım. Veya o boya diğer arbalarada uygulansa fena olmaz. Çiz o güneşte 1 saatte kapansın.
ben de öğretmenim ama çocuklarla anlaştık çizmiyorlar:) bi arkadaşım kasko yokmuydu demiş..ben arabamın çizildiğine yanıyorum arkadaşım masrafında değilim..3-5 yüz liraya boyatırım sorun değil de orijinalliği gitti bi kere.titizimdir ben,çizik olmayacak aldığım arabada:)

titizimdir ben,çizik olmayacak aldığım arabada:)

Araba sokak malıdır. Aldığınız arabada çizik olmayabilir ama kullandığınız arabada olur olacak. Hiçkimse zarar vermez siz yolda giderken taş sıçrar yine boya dökülür. Aracın kaportasından çok motoruna yürüyenine ve içinin temizliğine özen göstermeyi tercih ederim. Böyle düşünmezseniz sadece kendinizi yersiniz. Araçları çizenlerin de bunun yanına kalmayacağını da hatırlatayım. Geçmiş olsun.

yine çizikle bırakmış. benim vectranın kaputun sağ ön tarafına el yazısıyla eda yazmış zikkolar zor sövdürtüyolar kendilerine.

yine çizikle bırakmış. benim vectranın kaputun sağ ön tarafına el yazısıyla eda yazmış zikkolar zor sövdürtüyolar kendilerine.
sinir oluyor insan ama birkaç gün sonra geçer dedmişlerdi
,doğruymuş..şoku atlatıyor insan:)

arkadaşlar ben anlamıyorum,neden kokuyorsunuz boyatmaktan.herşeyin bir çaresi olduğu gibi çiziklerinde çaresi boyatmak.boyatsanız ne kayberdersiniz sonuçta bu arabaya en az 5- 6 yıl bineceğiz. sonuçta maddi anlamda yinede değeri düşmüş olacak.tabi korkumuz maddi anlamda değer kaybı ise. herhangi bir malımız arızalandığında veya bir yerine bir şey olduğunda hemen çaresini buluyoruz.demin dediğim gibi çiziklerin vurukların çaresi boya ise boyatacağz.yani başkaları aman bu araba boyalı diyecekler diye malımızdan mı olalım.benim 2004 model astra g yim vardı sol çamurluk kaza sebebi ile komple boyanmıştı.geçen yıl 19.000 tl ye sattım.hemde aslanlar gibi yani araba boyalı diye satılmayacakmı.çok şükür sizin arabanız orjinal değişeni yok,ön kaput kapağımı değişti hayır,çamurluklarmı değişti hayır,kapı sacımı değişti hayır o zaman değişeni yok sadece boya var oda olsun ne var .kısacası boyatın gitsin sizin içinizde rahat etsin.

Bizimde yeni aldığımız arabayı aldıktan 1 hafta sonra kapının önünde sol arka çamurluktan başlayıp sol ön çamurluğa kadar çizmişlerdi ama Allah'tan silince geçti odun gibi bişey sürtmüşler sanırım derin değildi anahtar falan olsaydı çok kötü olurdu..

Of of delircem allah belalarını... Sanada geçmiş olsun:(

geçmiş olsun... çok can sıkıcı... dediğin gbi seni ancak bizler anlarız...söyllenecek sözleri bende içimden sayıyorum

Geri