Adi köpekler birine bir gıcıklığın varsa git kendisiyle hallet gücün yeterse arabasından ne istiyorsunuz aciz şerefsizler. aynı olay genim başımada gelmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de öğretmenim ama çocuklarla anlaştık çizmiyorlarBen öğretmenim arabamın çizilmedik bir tavanı kaldı. Tabi baktım moral bozacak gibi değil ben de takmamaya başladım. Çocuklar dedim arabanın motoru benim kaportası sizin. Okula kamera falan aldık gelip evin önünde çizdiler. Dedimya takmıyorum. İnanın takmıyorum. Nedir yeni bir araba düşünmüyorum. Biraz daha çizsinler fotolayıp boyatırım. Bazı mesleklerin böyle handikabı oluyor. Aslında Nissanın yeni çıkardığı kapanır boyalı arabalardan almak lazım. Veya o boya diğer arbalarada uygulansa fena olmaz. Çiz o güneşte 1 saatte kapansın.
titizimdir ben,çizik olmayacak aldığım arabada![]()
sinir oluyor insan ama birkaç gün sonra geçer dedmişlerdiyine çizikle bırakmış. benim vectranın kaputun sağ ön tarafına el yazısıyla eda yazmış zikkolar zor sövdürtüyolar kendilerine.