arabami carptim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan why
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle geçmiş olsuun
geçende ben yaptım ufacık kaza kaldırıma vurdum arabayı soldan tampon kastığından tırnak kırılmıştı servis tampon + sol far + sol sis + lastik + jant değiştirmişş kaskoya 2000 tl lik fatura yollanmış bir soldan kardırıma cıkıp tamponun tırnağı kırık diye yapılan işlemler

Çok geçmiş olsun....beterinden korusun ALLAH....

Geçmiş olsun...

resme zoom yapın arkadaşlar tamiri kolay değil, yetlkilide değiştir değiştiği belli bile olmaz.
benimki uzaktan bakınca normal görünüyodu yana doğru şişmiş wide body olmuştu serviste yenisiyle değişti cillop gibi.

arkadaslar selam arabamı dün aldım gayet güzel olmuş çamurluk,sinyal,far,tampon sis farı değişmiş.Farın tırnakları kırıldıgı için değişmiş.Yardımcı olan herkes sagolsun iyi bayramlar kazasız belasız sürüşler.

değiştirin ya ne olacak...ben bir tek bunu türkiye de görüyorum. avrupada adam tak diye değiştirir bunu. çekiçli çamurlukla gezmektense "0" çamurlukla gezerim daha iyi...

Valla zaten orjinal parça ile degiştirmişler.Zaten çamurlukta derin bir çizik vardi ben rotuşlamıştım.Şu an gayet güzel olmuş.

Onunla geçmiş olsun.

zaten kasko vıdasına varıncaya kadar orjınalını verıyor ordam kafana takılmasın hayırlısı neyse oo olsun arkadasım :)

Geri