Önerilen linkteki jbl'in eski tip woofer'ı şuan üretimi olduğu bile şaibeli kendi sitesinde bu woofer'ın üretimi yok benim bildiğim.Anfi ise goldmaster hiç denemedim denememde. Anfi ise sizin şuan kullandıklarını kurtarır. Ki yazan çıkışlar gerçekten o çıkışlar değildir. 400 watt yazar ama gerçekte o gücü verirmi şüphelidir. Woofer alıcaksanız 38 Cm kullanın benim tavsiyem bu yöndedir.Marka olarak Kicker öneririm. Anfi olarak Woofer'ı beslemek için mono kullanmanız lazım. Diğer kolonlar içinse stereo anfi kullanmanız gerekir.
gayet güzel. şimdi bütçede sıkıntı olmasa kicker hatta hertz önericem ama arkadaş 350 bütçem var diyince aham şaham set düzemez mono anfi tavsiye etmişsn haklısın woofer için mono lazım ama dier kolonlarıda beslemesi için stereo anfi alması gerekiyo şimdilerdeki mono anfiler 200-250den başlıyo + stereo anfi demişsn buda arkadaşımız için büyük bi para sıkıntısı yaratır o yüzden tek stereo anfi tavsiye ettim ben anfi olarak jameson iyidir tercihleri arasında bulundurmasını tavsiye ederim.4 çıkış stereo anfi köprülenerek 2 çıkış yapılır biri woofer'a digeride kolonlara verilip dengeli bi ses alınır benim düşüncem bu yönde ama arkadaş ne yapar bilemem.