Arabama hırsız girdi!

Saolun arkadaşlar.

geçmiş olsun arkadaşım....
çok üzücü ve sinir bozucu bir durum:mad:
allah beterinden saklasın...

arkadaşım büyük geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.insanlar çalışarak alın teriyle alıyorlar,böyle ş....... hayvanlarda gelip ya çalıyorlar ya da zarar veriyorlar.benim önceki arabamı iç cebeci de çalmışlardı,çok şükür sonra bulundu.

Gecmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Çok saolun arkadaşlar. Benim arabada çift kilitleme yok malesef. Onun yerine akşamları alarm taktırana kadar arka kapılara çocuk kilidi yapıyorum, içerden de açılmasın diye. Mustafa'cım bende bi yerden cenmax fiyatı aldım araç içi sensör dahil 200 lira. 4 cam kaldırma da var dedi.
kardes gecmis olsun gecen sene izine gelince türkiyeye benim arabayada evin önpnde hirsiz girmisti bisey yoktu ama camlari kirmislardi cift kilitleme olsada fark eden birsey yok kelebegi kirmislar kapiyi acamayinca yan arka cami kirmislar iceri girmisler saglik olsun dedik iki ay sonra nasipse izine gelcem astra ile alarm taktirmayi düsünüyorum ailem ankarada oturuyor eger taktirirsan banada yaz gelince bende taktirayim direk anahtara takiliyomus duydugum kadariyla

geçmiş olsun

baya oluyor bizim burda bi cadde üzerinde ne kadar opel vectra varsa direksiyondaki airbaglari çalmışlardı o daha şaşırtıcı

geçmiş olsun... umarım fazla hasar yoktur aracın orjinalini bozmadan yaparlar herhalde...

Geçmiş olsun. İstediğin önlemi al, hırsızı durdurmuyor. Benim sağ ön camı patlattılar. Teyp kafası bendeydi. Torpidodan güneş gözlüğümü almış, gözlükde numaralı, bi işine yaramaz. Arabayı otoparka kilitledim. Otoparkı, camı, filmi, gözlük derken 300 kadar zarar. Moral bozukluğu cabası. Üstelik akşam vakti oluyor. Alarm çalmış ama sabahtan akşama arabaların alarmları hiç susmadığı için kimse dönüp bakmıyor bile.

Çok sağolun arkadaşlar. Evet hırsıza kilit yok. Çift kilitleme olsa da başka camı patlatıp yine de girerler içeri. Gidenden değil sinir ve stresi ayrı.

kardes gecmis olsun gecen sene izine gelince türkiyeye benim arabayada evin önpnde hirsiz girmisti bisey yoktu ama camlari kirmislardi cift kilitleme olsada fark eden birsey yok kelebegi kirmislar kapiyi acamayinca yan arka cami kirmislar iceri girmisler saglik olsun dedik iki ay sonra nasipse izine gelcem astra ile alarm taktirmayi düsünüyorum ailem ankarada oturuyor eger taktirirsan banada yaz gelince bende taktirayim direk anahtara takiliyomus duydugum kadariyla

Sağolun. İstediğiniz zaman yardımcı olmaya çalışırım.

uğur abicim geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten:( demişsiniz ya garajda o kadar araba neden benımkı bence araba dışardan gösterişli durunca bagajda müzik sistemi vs vardır diye girmiştirler burda bi arkadaşımızın başına gelmıştı:( tekrardan geçmiş olsun abim:(:(

Bahsettiğin kişi benim herhalde:)
benim c3 de mod durduğu için arkada kolon anfi var sandılar herhalde. benimde sağ kelebeği kırıp koltuğu indirip bagaja bakmışlar. bagajda sadece trafik seti vardı Allahtan onuda almamışlar camıda hasarsızlık kapsamında kaskodan yaptırdım...
Sanada geçmiş olsun ,Uğur. araç içi sensörler var alarmlı migroslarda koçtaşlarda 25 tl 2 de kumandası var. aracın içine monte et bi tane. alarm işe yaramıyor çarpsalar ötsede kimse bakmıyor. araç içi scan özellii olanlarda 100 den aşağı değil. ben bundan alıp koyacağım arabaya...

Geri