- Konuyu Başlatan
Saolun arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardes gecmis olsun gecen sene izine gelince türkiyeye benim arabayada evin önpnde hirsiz girmisti bisey yoktu ama camlari kirmislardi cift kilitleme olsada fark eden birsey yok kelebegi kirmislar kapiyi acamayinca yan arka cami kirmislar iceri girmisler saglik olsun dedik iki ay sonra nasipse izine gelcem astra ile alarm taktirmayi düsünüyorum ailem ankarada oturuyor eger taktirirsan banada yaz gelince bende taktirayim direk anahtara takiliyomus duydugum kadariylaÇok saolun arkadaşlar. Benim arabada çift kilitleme yok malesef. Onun yerine akşamları alarm taktırana kadar arka kapılara çocuk kilidi yapıyorum, içerden de açılmasın diye. Mustafa'cım bende bi yerden cenmax fiyatı aldım araç içi sensör dahil 200 lira. 4 cam kaldırma da var dedi.
kardes gecmis olsun gecen sene izine gelince türkiyeye benim arabayada evin önpnde hirsiz girmisti bisey yoktu ama camlari kirmislardi cift kilitleme olsada fark eden birsey yok kelebegi kirmislar kapiyi acamayinca yan arka cami kirmislar iceri girmisler saglik olsun dedik iki ay sonra nasipse izine gelcem astra ile alarm taktirmayi düsünüyorum ailem ankarada oturuyor eger taktirirsan banada yaz gelince bende taktirayim direk anahtara takiliyomus duydugum kadariyla
uğur abicim geçmiş olsun çok üzüldüm gerçektendemişsiniz ya garajda o kadar araba neden benımkı bence araba dışardan gösterişli durunca bagajda müzik sistemi vs vardır diye girmiştirler burda bi arkadaşımızın başına gelmıştı
tekrardan geçmiş olsun abim
![]()