Arabama hırsız girdi!

geçmişolsun

Geçmiş Olsun...:(

cok gecmıs olsun

Saolun. Bizde çift kitleme yok. Evet kelebeği kırıp kapıyı açmışlar. Sonra arka koltuğu indirip bagajı karıştırmışlar.
Öncelikle geçmiş olsun.

Aracınızda çift kilitleme olmadığına eminmisiz, ben var diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam kullanım kitapçığında da bu özellik ve nasıl kullanılacağı anlatılıyordu.

uğur geçmiş olsun kardeşim.bizim buralarda öyle şeyler yok allahtan ben arabanın camını açık unutuyorum gece sabah görüyorum orta konsoldaki paralar bile yerinde duruyor:D aman nazarlardan korusun hırsızın işi belli olmaz gerçekten.

gecmiş olsun...

uğur kardeşim çok çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın kardeşim alarm şart ya bende taktırıcam cenmax bi zaman bulabilsem :(

hüseyin bu arada senin alarma ayrıca bi aparat flanmı taktılar yoksa cenmax 922 dediklerimi cam kapama ? benim eski arabada kapamıyodu 922 çünkü ?

geçmiş olsun...

uğur abicim geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten:( demişsiniz ya garajda o kadar araba neden benımkı bence araba dışardan gösterişli durunca bagajda müzik sistemi vs vardır diye girmiştirler burda bi arkadaşımızın başına gelmıştı:( tekrardan geçmiş olsun abim:(:(

Geri