Arabama hırsız girdi!

Uğur geçmiş olsun :( çok üzüldüm ya.Buluşmada resim çektiğimiz makinayı mı aldılar yoksa?
şerefsizler ya.

geçmiş olsun

geçmiş olsun stepnen yerindemi baktınmı ? aynısını amcamın arabasına yaptılar kelek camını krıp stepnesi caldılar araç yeni astra sedan

Saolasın. Hiç aklıma gelmedi valla stepneye bakmak!

Uğur geçmiş olsun :( çok üzüldüm ya.Buluşmada resim çektiğimiz makinayı mı aldılar yoksa?
şerefsizler ya.

Saolasın Adnan. Evet o makina gitti.

Saolun.

geçmiş olsun.çift kitleseydin aracı kelebekten giremezdi

geçmiş olsun öncelikle pehlivanoğlu

bizim sokakta 3 tane siyah astra var.. geçenlerde birinin kelebegini patlatmışlar.. alarmım var benim kafam rahat tavsiye ederim.. ekstra kumanda falanda yok orjinal kumandayla aktif ayrıca camlarıda kendi kapatıyor (uzun basmana falan gerek yok ) alıştım artık camları hic kapamadan cıkıyorum :) camın acık kaldı diyenede gülüyorum :)
cenmax olabilir markası serviste taktırmıştm 1.5-2 yıl önce..

hırsızlar sanırım aracında cihaz olduğunu düşündüler aracın mod durduğu için seninkine girmişlerdir.

geçmiş olsun

Geçmiş olsun..

geçmiş olsun öncelikle pehlivanoğlu

bizim sokakta 3 tane siyah astra var.. geçenlerde birinin kelebegini patlatmışlar.. alarmım var benim kafam rahat tavsiye ederim.. ekstra kumanda falanda yok orjinal kumandayla aktif ayrıca camlarıda kendi kapatıyor (uzun basmana falan gerek yok ) alıştım artık camları hic kapamadan cıkıyorum :) camın acık kaldı diyenede gülüyorum :)
cenmax olabilir markası serviste taktırmıştm 1.5-2 yıl önce..

Bunun maliyeti ne kadar bilgisi olan var mı ? Bende taktırmak istiyorum sırf şu uzun basmaktan kurtulayım diye :p :D

Son düzenleme:
geçmiş olsun dostum adı üstünde hırsızlar işte hak yiyiciler beleşciler..bunlarla baş edilmiyo dostum adamlar her türlü bu işin piri olmuşlar artık

geçende bizim kuzenin kız arkadasının meganının camını kırıp bakmıslar sağa sola hadi o sirket arabası belli oluyodu belki bisey buluruz diye kırmıslardır ama seninki sirket arabasınada benzemio

Saolun arkadaşlar. Allah kimsenin başına vermesin.

Geri