arabama hırsız girdi off ya.

geçmiş olsun.benim başıma arabayı aldığımın ilk günü geldi.resmen hayrlı olsun yaptılar modada o akşam.rexx'in sokağındayım sonra bir geliyorum arabanın başına her taraf cam kırıkları...

Geçmiş olsun, Allah hepimizi korusun bu kanı bozuklardan.

geçmiş olsun :( Allah kimsenin başlına vermesin

benim ev de bahçelievlerde. yayla ile siyavuşpaşa arasında. benimde kapıdan arabamı çaldılar. 2 ay kadar önce de sol camı kırıp ekolayzırı çaldılar teybi sökememişler parçalamışlar. çalınan arabanın parasını kaskodan aldık. teybide hasarsızlığı bozmadan kaskodan aldım. hemde 550 ytl lik usb li mp3 cd çalarlı 4x45 w lık kenwood taktılar. 5 kuruş vermedim. kasko şart.alarm gerekli...

benim ev de bahçelievlerde. yayla ile siyavuşpaşa arasında. benimde kapıdan arabamı çaldılar. 2 ay kadar önce de sol camı kırıp ekolayzırı çaldılar teybi sökememişler parçalamışlar. çalınan arabanın parasını kaskodan aldık. teybide hasarsızlığı bozmadan kaskodan aldım. hemde 550 ytl lik usb li mp3 cd çalarlı 4x45 w lık kenwood taktılar. 5 kuruş vermedim. kasko şart.alarm gerekli...

kaskoya nasıl işlettiniz acaba teybi bende işletmek istiyorumda tesisat parçalarımı

kaskoya nasıl işlettiniz acaba teybi bende işletmek istiyorumda tesisat parçalarımı

kaskoya orjinal teyp dahil zaten. benimde orjinal teybi sökmeye çalışmış geri zekalılar. onu servis zor söküyor:) ekolayzır vardı oda satsa para etmez:) ama serviste orjinal teyp için 500 ytl denince istemem orjinal dandik teybi dedim gittim maslakta anlaşmalı servisleriinden taktırdım... yani çalınan orjinaldi... sonrasında acenteme ek poliçe verdim (50 ytl ek teminat verdim)yeni teyp için. yani buda çalınırsa gene alıcaklar:)
senin soruna gelince senin tesisatına bir bedel çıkart faturaların varsa götür ve sende ek teminat yatır kaskoya Allah korusun çalınırsa yerine yenisini (para miktarı kadar) taktır.

Geri