arabama hırsız girdi off ya.

O insanların artık gözü dönmüş bu işi meslek haline getirmişler önlerine ne çıkarsa çalıp çırpmaya alışmışlar ülkemizde gereken önlemler yeteri kadar alınmıyor ve böyle insanlar yakalandıklarında hemen serbest bırakılıyorlar ne yazık kı ağır yaptırımlar uygulanmadığı sürece de sanki bu insanlar cesaret alırcasına aynı suçları tekrar tekrar işliyorlar, geçmiş olsun berk umarım bir daha böyle kötü bir olay yaşamazsın.

gecmis olsun umarim bir daha yasamazsin bu tür olaylari ..

geçmiş olsun İnşallah fazla kayıp yoktur

geçmiş olsun.önlemleri biraz daha arttıralım.arka camdan hoparlörler gözüküyorsa akşam park ederken arka camın önüne koyu renk(ayırt edileyecek)bi örtü gibi bişey serilirse belki aldatıcı olacaktır..zahmetli ama değer diye düşünüyorum..

tamda bu işe yarayan akustik bezler var... yani haparlörün üstünde örtü var gibi duruyo dikkat çekmiyo pek ama sesi çok net geçirdiği için ses kalitesi düşmüyo... hakanli abi bakıodu bi aralar..

O insanların artık gözü dönmüş bu işi meslek haline getirmişler önlerine ne çıkarsa çalıp çırpmaya alışmışlar ülkemizde gereken önlemler yeteri kadar alınmıyor ve böyle insanlar yakalandıklarında hemen serbest bırakılıyorlar ne yazık kı ağır yaptırımlar uygulanmadığı sürece de sanki bu insanlar cesaret alırcasına aynı suçları tekrar tekrar işliyorlar, geçmiş olsun berk umarım bir daha böyle kötü bir olay yaşamazsın.

bi yakınımdan biliyorum doğru dürüst masum insanlar cezaevinde parasızlık çekerken, mesela adam borcunu ödeyememiş karşılıksız çekten içeri girmiş öle düşünün, bu kapkaçcılar dolandırıcılar falan cezaevinde krallar gibi yaşıolar var mı böle bi düzen yaa adam 10 tane iş yapıo parayı kaldırıyo 1 sene içerde yatıo hemde krallar gibi sonra yine devam

ya sen veya ailenden biri orda olsaydı da bu adilerle karşılaşmış olsaydı allah korumuş geçmiş olsun

arkadaşlar hepinize ama hepinize tektek teşekkür ederim konuyu sahiplendiğiniz için bugün baktımda arka camda duran panzotun iplerini kesmişler basların koruyu demirleri var onların 3 viadısını sökmüşler hatta kırmışlar heryerini kapağın allah belalarını versin inşallah allah onlara hayatlarının sonuna kadar iyi gün yüzü göstermez bu kadar çok sinirlendim artık ya küfür küfür üstüne bağrınıyorum her arabaya bindiğimde arkadaşlar lütfen sinirli konuşmalarımı mazur görün çok üzgün ve agresifim kusuruma bakmayın

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Berk mal yerine gelir belki başka bi kaza gelecekti başına hayırlısı olsun..Bu hırsızlarla nasıl başa çıkılacak yaa

Geri