arabama hırsız girdi off ya.

tekrar sağolasun arkadaşlar ya öğrenci halimle bişeylerin peşinde koşuyorum harçlığımdan kesip yapıyorum aylarca uğraşıyorum ve bir günde nasıl gidebilir ya varmı böyle adalet varmı böyle düzen ben istanbulda yaşayamıcakmıyım b.evlerde nasıl biryerse allah ıslah eylesin inşallah yakalanıp hapislerden çıkamazlar adi köpekler ya bedava hayata alışmışlar haramdan başka lokma girmemiş boğazlarına

kardeş cok dogru yazmışsın ekleyecek birşey bulamadım, çok geçmiş olsun, bende arada bahçelievlerde kalıyorum, bu tarafa geldigimde ya arabasız oluyorum yada direkt otoparka cekiyorum, gecesine 7 lira veriyorum ama kafam rahat oluyor hiç degilse, tesisat jant bisürü şey sıfırdan almaya kalksan birsürü para... Allah beterinden saklasın...

geçmiş olsun

ya aslında bahçelievler benim en sevdiğim semtlerden birisidir.. bi ataköye göre falan daha merkezi daha sıcak bi semt.. gerçi benim bahsettiğim yayla tarafları... uefa kupasından sonraki kısım biraz karışık.. özellikle bide soğanlı diye bi yer var bahçelievlere bağlı orası epey bi karışık.. benim lisem ordaydı epey bi gasptan falan sözederlerdi ben hiç denk gelmedim çünkü normalde pejo j9 servisle gidip gelirdik okula çok nadir otobüsle falan.. gerçi hırsızlık her yerde var...

en basitinden şehremini lisesindeki veletler floryaya gidip rottweiller yavrusu köpekleri flan çalıolarmış mesela :)

şuana kadar istanbulda benim gördüğüm en güvenilir yer başakşehir :D hacı hoca mekanı az çok.. güvenliği falanda var arabayı 45 günlüğüne oraya bırakıp sinop a gitmiştim mesela çok şükür en ufak bişey olmamıştı..

Çok Geçmiş Olsun

Geçmiş Olsun yaa çok üzüldüm...

çok geçmiş olsun

ya aslında bahçelievler benim en sevdiğim semtlerden birisidir.. bi ataköye göre falan daha merkezi daha sıcak bi semt.. gerçi benim bahsettiğim yayla tarafları... uefa kupasından sonraki kısım biraz karışık.. özellikle bide soğanlı diye bi yer var bahçelievlere bağlı orası epey bi karışık.. benim lisem ordaydı epey bi gasptan falan sözederlerdi ben hiç denk gelmedim çünkü normalde pejo j9 servisle gidip gelirdik okula çok nadir otobüsle falan.. gerçi hırsızlık her yerde var...

en basitinden şehremini lisesindeki veletler floryaya gidip rottweiller yavrusu köpekleri flan çalıolarmış mesela :)

şuana kadar istanbulda benim gördüğüm en güvenilir yer başakşehir :D hacı hoca mekanı az çok.. güvenliği falanda var arabayı 45 günlüğüne oraya bırakıp sinop a gitmiştim mesela çok şükür en ufak bişey olmamıştı..

kardeş buyuk gecmiş olsun.ben avt aldım 3 gun ızledım caldırdım 10 ay taksıdını odedım.bende şirinevlerde oturuyorum bahcelievlerın tamamına soganlının cocukları bakıyo cumartesıyı pazara baglayan gece cıkıyolar genellıkle işe alarm şart arabaya dreksıyon kilidinide sakın ıhmal etme karızmam cızılcek dıye duşunme araban gıder altından

Geçmiş olsun..

Bahçelievler büyük bir ilçe arkadaşlar.. Her kesimden insan var..

Otonuza tesisat , modifiye veya (özel bir serviste bakım) yaptırırsanız şayet ikemet ettiginiz yerleri bildirmekten sakının..

Geri