arabama çarptılar

erenilter

Kayıtlı Kullanıcı
01-Adana
arkadaşlar bugün akşam evimin önünde kırmızı ışıklarda beklerken önümdeki araç manevra yaparak ers yöne dönmek istedi tabi geri geri gelirken arabama sol çamurluktan bindirdi araçtan indim adam abi özür dilerim diyordu öyle kızdım ki sağa çek bekle dedim arabada eşime bakarken hamile 10 günü kaldı adam kaçtı giti tabi polis çağırdık şikayetci oldum ama bundan sonra nasıl bir işlem yapılır bilmiyorum küçük bir kaza ama adam kaçıp gitti. dünada böylesi insanların var olması gerçekten beni üzdü.insallah sizler böyle üzücü olaylarla karsılaşmazsınız iyi forumlar

erenilter

plakası varsa belki bişeyler yapilir.. tam bilemiyorum

ama yoksa. dilekçe yazıp kaskonuza veriyorsunuz kaskonuz karşılıyor.. tabi indirim varsa kaskoda o düşüyor :S

Büyük geçmiş olsun plakasını almışınızdır umarım gerçi bizede ona benzer birşey oldu adam kaçtı gitti plaka başka birşehire kayıtlı olduğu için adres bilgilerine ulaşamadı polis!!! kasko yüzde 50 bizi suçlu bulmuş yüzde 50 karşı tarafı.

Öncelikle geçmiş olsun eğer kaskonuz varsa üzülmenize gerek yok.Onlar herşeyi hallederler ama bu gibi durumlarda süreç nasıl işliyor bilmiyorum.

sağolun arkadaşlar tabiki plakayı aldım benim bacanak alanyada polis ona sorgulatım istanbulda bir adamın üzerine kayıtlı adamın tel nosunuda söyledi bakalım adamı yarın arayacağım ne cıkar ama büyük ihtimal arabayı satmıştır ama ne olur bilemem bundan sonrası iş poliste bakalım zaman ne gösterir

bence sen adamla muhattab bile olma..! çarpanın muhtemelen ehileyeti yoktur yada el konulmuştur yada sigortasızdır. gelen trafik ekiplerine plakasını verdiysen ve ona göre tatanak tutulduysa hem karşıdakinin evine ceza gider hemde sigortasından faydalanma imkanın doğar..!

Büyük geçmiş olsunnn . Böyle insanlar ne yazıkkı var ama kasko varsa sorun yok demektir ,)

söyle birsey de ben söyleyim eger kasko hallederse hiç carpanı aramayın belkide parası yoktu ondan kacmıstır durumu nasıl bilemeyiz tabide hani ufak tefekse yinede siz bilirsiniz tabii gecmiş osun

bence uğraşmaya bile değmez.
ufak bir şey ise kaskoyu bozmadan 5-100 tl verip kaportacılarda bile yaptırabilirsiniz.
veya autoking firması var ise hasar ufak ise kasko delinmeden yapıyorlar.

geçmiş olsun

Geri