Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüzme Müzik (Gitar olayı) Balık beslemek Akvaryum olayı filan dıda hala içimde olmasına rağmen bakımı zor olduğu için bıraktım Ata binmekte bi hobim ama pahalı olduğu için uzak bi hobi bana ama fırsat bulursam binerim ata
walla bağlamayla uğraşıyorum..hobiyi aştı çünkü bi kaç grupta çalıyorum artık..+ama en büyük hobim arabama vakit ayırmak ve ona bişelr yapmak bakım gibi....
domuz avı zevkli oluyor
bıldırcın dı keklikti culluktu sarmıyor artık beni büyük av lazım şöyle zevk verecek işler lazım
ama en zevk aldıgım poligona gidip silah atmak bi ara haftada 2-3 gün gidiyordum şimdi ayda 1 e düştü gene ama eryamandaki poligona gidip traplara tüfek atmakta cok zevkli
evden işe işten eve. pardon ara anneme yada yuvaya uğrayıp oğlumu alıyorum. Hobim puzzle yapmak. Ancak oğlumn uyuduktan sonra yapabildiğim için uykusuz kalıyorum ama kafam inanılmaz dinleniyor.
yer içer gezerim zaman mekan ortam fark etmez bazen çok sakin bazen çok gürültülü yerlere giderim hee bi de ilginç yapılaraı gezmeyi ve nasıl bi mantıkla inşaa edildigini incelerim
ben geldim aralık başındaydı sanırım kekliğe gittik haber geldi ordan geçit var diye 2 günlüğüne gittik geldik cumartesi pazar sadece 4 kişiydik kişi başı günlük 3 tane aldık bıraktık kurallar çercevesinde kurallara saygılıyızdır...