Arabam Fazla mı Yakıyor???

Ben işyerinde 2009 model BMW 3.20d kullanıyorum.Sürekli DS modda kullanmama rağmen 23-27 kuruş arası yakıyor.. Arkadaşlarında söylediği gibi; Bence yanlış ölçüm yapıyorsun.Depoyu tam doldurup ölçüm yapman gerekir

daha ılk yakıtın sanırım bıraz daha kullan ölçümlerin netlessin

Merhabalar ,

Arkadaşlar aracımı 0 olarak aldım. Şu anda km si 550 olmuş durumda 150 liralık mazot bitirdim.

Aracım 1.3 dizel eco filex 2010 kasa Opel Corsa .

Yardımcı olursanızm, Sevinirim.

1.2i Twinport 20tl benzinle 68.3 KM gitti 70 giderdi ama kasmadım sudan ucuz :D

araca biner binmez yakıtmı ölçüyosunuz :) bırakın araç kendini bulsun ,daha sonra ölçün yakıtı :)

rodajdan sonra ölçerseniz daha sağlıklı olur.

araca biner binmez yakıtmı ölçüyosunuz :) bırakın araç kendini bulsun ,daha sonra ölçün yakıtı :)

Eski aracımdan sonra merak ettim ve şok oldum. kmye 27 kuruş verceksem 1.6 benzinli araba alrdm 32 liraya. Yarın sınavdan sonra ilk işim Gedizlere gitmek. Baktırdıktan sonra haber vereceğim son durumu

ilk aldigin gün debriyaji nasil siyirttirdin ben hala ordayim..;)

ilk aldigin gün debriyaji nasil siyirttirdin ben hala ordayim..;)

ya bizim garaja giriyodm yaklaşık 90 derece bi yokuştan inip giriyoruz garaja. garajın kumandasının olmadığını aşşa indikten sonra öğrendim. Tekrar yukarı geri geri çıkmam gerekti. gaza abandım ve ilk başta pati çekti sandm. meğer duman debriyajdan geliyormuş. Böyle vahim bi durum.

27 kuruş çok fazla,rodaj dönemı bile olsa çok bence..Bu kadar yeni arabayı fazla sıkıştırmayın derim;) bence 10 15 bin yapın motor açılsın o zaman redline :D :D

redline dizel:D:D:D

ya bizim garaja giriyodm yaklaşık 90 derece bi yokuştan inip giriyoruz garaja. garajın kumandasının olmadığını aşşa indikten sonra öğrendim. Tekrar yukarı geri geri çıkmam gerekti. gaza abandım ve ilk başta pati çekti sandm. meğer duman debriyajdan geliyormuş. Böyle vahim bi durum.

neyse onunla gecmis olsun yeni arabaya ilk etapta biraz kibar davranmak lazim ama fazla yakisin onunla ilgili oldugunu tahmin etmiyorum..

Geri