arabam çizildi

murti2001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim aracımı feci halde çizdiler,aracım sedef mavi renkte,boyacılar boyanmalı diyor ama için boyatmaya elvermiyor,aranızda yeni nesil pasta cila veya buna benzer bir çizik kapatıcı bilen varmı,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Resim olursa daha fazla yardımcı olunabileceğini düşünüyorum.

Oto kuaförlerine giderseniz sorunu çözerler. Ankara'da sonax veya tabanvay bu konuda iyiler. Rutuş boyası + pastayla yapıyorlar.

Her nasıl yapılırsa yapılsın, onarılmadan önce fotoğraflarını uzak ve yakından çekin. Bir an olur lazım olur, elinizde ıspat olur.

ya nekadar o.çocuğu doldu piyasa yaaa çizince ne geçiyo bu milletin yaa

hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız ve önerileriniz için...

Benimki de çizildi çok derin. Malesef düzelmiyor

evet oto boya kaportacıların ve oto kuaförlerinin hangisine götürdüysem bu çizik rütuş ve pasta cila ile kapanmaz aracın sağ tarafı tamamen boyanması lazım diyorlar...

Valla benimde sol arkada 2 tane derin anahtar çiziği var alındığından beri elletmedim aynen boyanması lazım dediler öyle duruyor şimdi boyatsam satarken adam inanmayacak.

heralde herkesin arabası en az birkez çizilmiş. benimde bagaj kapağını çizdiler. daha önce de ön camı kırmıştılar. ne desek boş olacak. o yüzden susup sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum.

Geri