Bu sabah arabama bindim kontajı çevirdim çalıştı 2sn sonra stop etti. Sonra tekrar marş yaptım marş basıyor ama çalışmıyor, sanki hiç ateşleme yapmıyor gibi ve yağ lambası yanıyor. Kaputu açtım suyuna baktım herhangi bir eksilme yok yağına baktım yağ çubuğu kupkuru hiç yağ yok. Yakından bir yerden yağ aldım 1,5 lt yağ ekledim yağ tamamlandı ama yine çalışmıyor ve yağ lambası yine yanıyor 
5 ay önce jonta yakmıştı arabam ozaman bile çalışmamazlık yapmamıştı sadece suyu eksiltmişti. Araç vectra B 2.0
Çıldırmak üzereyim yeminle
daha iki gün önce baktım yağına iyiydi sadece 50km yol yaptım. İki gündür de çalıştırmıyordum bu gün bindim arabaya böle oldu. Hiç bir sorunu yoktu aniden durup dururken noldu bilmiyorum. Motorun her tarafına baktım herhangibir yağ kaçağıda görünmüyor. Usta çağırdım bugün yoğunum yarın sabah gelirim dedi. Acaba yine jontamı yaktı ama jonta yaksa neden çalışmasın su da eksiltmemiş. Fikri olan arkadaşlardan yorum istiyorum herkese saygılar.

5 ay önce jonta yakmıştı arabam ozaman bile çalışmamazlık yapmamıştı sadece suyu eksiltmişti. Araç vectra B 2.0
Çıldırmak üzereyim yeminle