Arabam çalindi

Çok feci sinirlendim. Nasıl olabilir böyle birşey!!!!!

Buna benzer bi olay belki de bende yaşayacaktım. ama benimki biraz farklı olacaktı. bi arabaya talip oldum Clio Symbol, 2005 modeldi ve çok çok temizdi, hatta tamircime gösterdim o bile çok şaşırmıştı temizliğine. neyse uzatmıyım satış için gittik noter aracın trafik kaydı yok yaptır gel dedi. ertesi gün gittik yaptırdık, araba temiz di (tarafikte öle dediler). ardından aynı notere tekrar gittik noter kaydın ancak 3-4 gün içinde görülebilir olabileceğini o zaman almamı tavsiye etti. sonra adamlar bizim tanıdık noter var orda hallederiz dediler. dedim ki ben bu aracı alıcam, evimide biliyorsunuz (bu yanlışı yaptım malesef, siz sakın evinize götürmeyin, beni trafik kaydına giderken evden almışlardı) o zaman 3-4 gün sonra olsun temiz olsun dedim. neyse mecidiyeköyden göztepeye giderken habire biz hallederiz problem olmaz deyip duruolar, o zaman dedim ben bu adamlardan nasıl kurtulurum. göztepeye gelince şuradan bişiy alacam biraz duralım dedim indim arabadan, sonra siz gidin ben gelmiyorum dedim :))) (tabiri caiz ise b... gibi kaldılar) sonra cepten aradı galeri sahibi. bi kapora ver 500 falan bekleyelim dedi. bende sizi tanımıyorum neden 500 gibi bi rakamı vereyim ki dedim. o da bana peki ben seni 3-4 gün neden bekliyim deyince o zaman satabiliosan 3-4 gün içinde sat dedim :)))) (oda öle bo... gibi kaldı). sonra indiğim yerin hemen karşısında şimdiki arabamı gördüm. gittim anlaştık servise gösterdim ve 1 saat içinde de satın aldım. belki de clio'yu almak için bekleseydim, galericiye güvense idim araba değilde para kaptırabilirdim. birşeyi de ekleyeyim belki de adamlar dürüsttü ama bu şekilde düşününce de kaybeden biz oluyoruz. Dikkat etmek lazım. bir de kesin ve net konuşmak gerekli, galericiyi dinlememek lazım. ve fazla da onlarla laflamamak, polemik yapmamak lazım, onlarda laf bitmez :)))

Son düzenleme:
Her Yerde Bu Adama Ait Bir Iz Ariyorum Ama Yok Vekalet Ve Aramizda Yaptiğimiz Satiş Sözleşmesi Oldu Için Yasal Hiç Bir Hakkim Yok.

8.000.ytl üstü işlemlerde kanuna göre banka kullanılmalı , elinde hırsızın sana para havale ettihine yada çek verdiğine ait bir kanıt olmadığına göre ödeme yapmamış anlamına geliyor. bir avukat ile görüşün mutlaka.

metin iyigün

şöyle bir hakkın var elinde bu heriften para aldıgına dair herhangibir belge resmi evrak yok.Adamın ismi soyadı dogruysa mahkemeye basvur hakkını ara kardesim.tekrar gecmiş olsun.

Arkadaşım aynı olay bana ve bir çok kişiye aynı kişiler tarafından yapıldı mutlaka görüşelim

2008 Dekı Konuyu Hortlatmışssınız Tebrıkler:D

Bende araçımı satılığa çıkartım. Dün gece 22:00 gibi aradılar aracı görebilirmiyiz diye dedim gece 22:00 aracın neyine bakacaksınız. Yanımzda usta abimiz var o anlar dedi. Nerede oturduğumu sordu bende çok genel bir yer söyledim. 5 dk sonra oradayız dedi. Bende Gece gece bir şey gözükmez daha aydınlık insanları olduğu yeri söyledim Bana uzak diyerek bir adres verdiler işimden dolayı hemen hemen heryeribilirim. Bildiğini şopar mahallesi karanlı ucsuz bucaksız bir yer bende oraya yakında daha müisat yer söyledim Etrafı boş arazi olan sonra gittim. Yavaştan baktım tipler hiç müsait değil. durmadım bile ilerledim geçtim. Adam arkdamdan aradı bende işim çıktı cok istiyorsan araba almayı yarın opel servisine gel ekspertize sokarız. Ustanda servise gelir bakar dedim. Gece gece uğraşamam ben tok satıcıyım dedim. Tamam saat 09:00da bizi alırmısın dedi o ücra yerden hayır alamam atlayın dolmuşa gelin servise gidincede arayın ben gelirim dedim tamam dediler saat 13:00 oldu arayan yok soran yok , Şu zamanda kimseye güvenmek kolay değil

2008 Dekı Konuyu Hortlatmışssınız Tebrıkler:D

Arkadaşım konu hortlatma değil aynı adamlar halen bu işi yapıyorlar ve yakalanmaları an meselsi bu iş ile uğraşıyoruz önemli bir konu arkadaşa ulaşmam lazım.

Bende araçımı satılığa çıkartım. Dün gece 22:00 gibi aradılar aracı görebilirmiyiz diye dedim gece 22:00 aracın neyine bakacaksınız. Yanımzda usta abimiz var o anlar dedi. Nerede oturduğumu sordu bende çok genel bir yer söyledim. 5 dk sonra oradayız dedi. Bende Gece gece bir şey gözükmez daha aydınlık insanları olduğu yeri söyledim Bana uzak diyerek bir adres verdiler işimden dolayı hemen hemen heryeribilirim. Bildiğini şopar mahallesi karanlı ucsuz bucaksız bir yer bende oraya yakında daha müisat yer söyledim Etrafı boş arazi olan sonra gittim. Yavaştan baktım tipler hiç müsait değil. durmadım bile ilerledim geçtim. Adam arkdamdan aradı bende işim çıktı cok istiyorsan araba almayı yarın opel servisine gel ekspertize sokarız. Ustanda servise gelir bakar dedim. Gece gece uğraşamam ben tok satıcıyım dedim. Tamam saat 09:00da bizi alırmısın dedi o ücra yerden hayır alamam atlayın dolmuşa gelin servise gidincede arayın ben gelirim dedim tamam dediler saat 13:00 oldu arayan yok soran yok , Şu zamanda kimseye güvenmek kolay değil

senin malın yanında canın da tehlikeye düşcekmiş galiba...

en iyisini yapmışsın abi doğru haklısın kimseye güvenilmez...

Geri