Arabam çalindi

gecmiş olsun ne olacak şimdi ortada 13 bin tlik araba var cok üzüldüm Allahından bulsun inş haram olsun nasıl insanalr yaa sırfı bu krku yüzünden istbuldan araba alamıyoruz yazık yaa gercekten cok üzüldüm inş bulur yeniden arabana kavusursun

geçmiş olsun arkadaşım kimseye güvenmeyeceksin al gülüm ver gülüm.bende tanımadığım bir şahıstan araba takas ettim ama çok şükür bişey olmadı

geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum

çok kötü ya geçmiş olsun.. öyle çakallar var ki..

Tahir yücel denen şerefsizi ve bir kaç çete üyesini aynı suçu i,şlerken yakalattık,kapsamlı soruşturma devam ediyor inşallah hepsi teker teker yakalanacak..

Arkadaşım merhaba telefonunu aradım ulaşamadım nerede yakalattınız şu anda dava ne aşamada?

kardesim gidin halledin şu işi inşallar organize suçtan çete olusturmaktan falan uzatır uzatır yatırırlar
el alem disinden tırnağından artırıp araba alacak bu itler şerefsizlerde dolandırıp ellerinden alacak öyle bi kanun olacak asacak bu itleri

Son düzenleme:
Merhabalar,

Tahir Yücel'in yakalandığı haberinin linki ektedir

http://www.haberler.gen.al/2010-07-...-aglarina-dusuren-sebekenin-lideri-yakalandi/

Kırşehirde aynı sistemle dolandırıcılık yaparken yakalanmıştır

Bu gün avukatımla konuşarak bir davada ben açıyorum

Allah büyük kul hakkı yiyenler önce bu dünyada sonrada ahirette bunun hesabını verecekler

Parada pulda gözüm yok giden 13000tl de gitsin ben zaten hakkımı haram ettim ama bu şerefsizin içeride çürümesi başka kimsenin canını yakmaması lazım.

Maz.41 Rumuzlu arkadaşım nisan ayında seninde C4'ünü çalmıştı bu herif sen ne yaptın arabanı buldunmu bulamadıysan sende hemen bir dava aç

Herkese iyi günler

büyük gecmiş olsun kardeşim.ilahi adalet var eden bulur

Tahir Yücel ve niceleri çürüyün geberin o kodeste.

Geri