Ne günlere kaldık gerçekten. İnsanlar ne kadar kötü niyetli. Allah kimseyi böyle kişilerle karşılaştırmasın inşallah. Sizlere de büyük geçmiş olsun arkadaşlar...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende araçımı satılığa çıkartım. Dün gece 22:00 gibi aradılar aracı görebilirmiyiz diye dedim gece 22:00 aracın neyine bakacaksınız. Yanımzda usta abimiz var o anlar dedi. Nerede oturduğumu sordu bende çok genel bir yer söyledim. 5 dk sonra oradayız dedi. Bende Gece gece bir şey gözükmez daha aydınlık insanları olduğu yeri söyledim Bana uzak diyerek bir adres verdiler işimden dolayı hemen hemen heryeribilirim. Bildiğini şopar mahallesi karanlı ucsuz bucaksız bir yer bende oraya yakında daha müisat yer söyledim Etrafı boş arazi olan sonra gittim. Yavaştan baktım tipler hiç müsait değil. durmadım bile ilerledim geçtim. Adam arkdamdan aradı bende işim çıktı cok istiyorsan araba almayı yarın opel servisine gel ekspertize sokarız. Ustanda servise gelir bakar dedim. Gece gece uğraşamam ben tok satıcıyım dedim. Tamam saat 09:00da bizi alırmısın dedi o ücra yerden hayır alamam atlayın dolmuşa gelin servise gidincede arayın ben gelirim dedim tamam dediler saat 13:00 oldu arayan yok soran yok , Şu zamanda kimseye güvenmek kolay değil
way bea konuyu açan arkadaşı tanıyan yokmu. hazır yakalanmış adamlar işte bi şekilde ulaşılsa aslında.Tahir yücel denen şerefsizi ve bir kaç çete üyesini aynı suçu i,şlerken yakalattık,kapsamlı soruşturma devam ediyor inşallah hepsi teker teker yakalanacak..
way bea konuyu açan arkadaşı tanıyan yokmu. hazır yakalanmış adamlar işte bi şekilde ulaşılsa aslında.
Daha önce de bir çok kez 2 yıllık civarı cezalar yemiş bu adam ama akıllanmamış bu sefer bir kaç kişi birden şikayetci olayı organize suçlara sokarsak,ihtiyarlayana kadar cıkamazlar içeride bunlar çok büyük şebeke sadece tahir yücel değil bir çok kişi var, o yüzden arkadaşa ulaşmak lazım böylelikle hem cezası ağırlaşabilir hemde parasına kavuşma şansı doğabilir..
aslında şöyle bişe olabilir. konuyu açan arkadaşın bulunması ve davacı olması organizeye çevirmesi sizinde onunda işine gelir. sizin avukatınız konuyu açan arkadaşın ismini araştırıp bulabilir. sonuçta oda bi dava açmıştır galiba. buna benzer bir araştırma yapılırsa bişiler çakar diye düşünüyorum.Daha önce de bir çok kez 2 yıllık civarı cezalar yemiş bu adam ama akıllanmamış bu sefer bir kaç kişi birden şikayetci olayı organize suçlara sokarsak,ihtiyarlayana kadar cıkamazlar içeride bunlar çok büyük şebeke sadece tahir yücel değil bir çok kişi var, o yüzden arkadaşa ulaşmak lazım böylelikle hem cezası ağırlaşabilir hemde parasına kavuşma şansı doğabilir..