Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bu sorun bendede var evet enjektörlü araclar da gaza basmayın deniliyo ama ben aracımı sabah ilk çalıstırmam da cok rahat istop edip 10 dk. sonra ikinci çalıstırmam da mecburen pedalı bompalıyarak çalıstırıyorum nedenin bende bulamadım babam da 97 vectra cd var ona lpg yeni takıldı ama o araçta hic bir sorun yok açep nedir sebep yok sa araç boguluyomu??
Ya benimkide öel yapıyo ama bir havalr resmen buz hep eksilerde çalıştırıyorum bide aküde zyıf çalışmamazlık yapmıyor bide bende arabayı çalıştırasaya kadar motor arıza ışığı yakıyo(sarı lamba dimi motor şeklinde olan) acaba bunu neden yapıyo
selam sana ilk önce servise gidip motor sogukken motorun tech 2 çihaza bahlanması degerleri bakılması lazım yapabilegi 2 madde var 1 cisi mator sıcaklık sensörü 2 benzin geridönüş valfi kacırıyor