Araba yerinden oynamıyor

Matrak...

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabamız opel zafira 1.6 2004 model . araba tam vardığımız noktada tak tuk diye sesler gelmeye başladı aksam çalıstırdık gidilim diye vitese girdi geri geri giderken sanki bi yere vuruyormuş bisi ön arka farketmez sesler gelıyor.. sizde neyden olabilir . yarın sabah çekici alacak :sorry:

aks şanzıman defransiyel..
bir tanesinde sorun war aktarma parçalarında geçmiş olsun.

akis kesmiş olabilir

Arkadaş arabanın ileri geri gittiğini ifade ediyor. O nedenle aks kesmiş olamaz.

arkadaslar arabamız opel zafira 1.6 2004 model . araba tam vardığımız noktada tak tuk diye sesler gelmeye başladı aksam çalıstırdık gidilim diye vitese girdi geri geri giderken sanki bi yere vuruyormuş bisi ön arka farketmez sesler gelıyor.. sizde neyden olabilir . yarın sabah çekici alacak :sorry:

ben anlamadım yaa "ön arka farketmez sesler geliyor" demişsiniz hem önde hem arkada olan böyle tak tuk vuracak hangi parça var ki? :confused:

belki tam ortadan geliyordur EGZOZ bir yere vuruyor olmasın :rolleyes:

hadi hayırlısı bizi de bilgilendirin bari merak ettik...

aks şanzıman defransiyel..
bir tanesinde sorun war aktarma parçalarında geçmiş olsun.

arkadasın dediği doğru bugün servise gitti akslar parçalanmıs bide ön amortisörler değişti diğer ufak tefek bakımları yapıldı 1000 tl masraf yedi :(

geçmiş olsun epey masraf çıkarmış

evet 1400 TL masraf tuttu ... sağolun

geçmiş olsun. arabayı çok mu zorladınız kolayına aks gidermi anlamadım

araba iyi oldu ama şimdide debriyaj sorunu çıktı ilk kalkdıgında araba sarsılıyordu arabayı almadan hemen orda teslım ettik toplam 2000 küsür oldu masraf :( ama iyi olacak ins bzm ihtiyar :)

Geri