araba kaçırıyor.

bektas_butun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese merhaba.
arabamı dik bi yere park ettiğimde el frenini çekmezsen eğer kaçırıyor.
ama bu kaçırma öyle az uz değil. bayağı hiç durmadan gidiyo araba.
neden olabilir bilen varmıdır acaba.??forum ustaları yardım lütfen.

not: arabada baskı balata yeni değişti. baskı balata değiştirmeden öncede yapıyordu sonrada yapıyor. vites geçişlerinde herhangi bi problem yok. yani gözle görülür arabada hiç bişey yok.

yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkür.

baskı balatada sorun yoksa ustalar kompresyon kaçağı dicektir büyük ihtimalle, ama o kadar dümdüz gitçek kadar kaçar mı bilmem

baskı balatada sorun yoksa ustalar kompresyon kaçağı dicektir büyük ihtimalle, ama o kadar dümdüz gitçek kadar kaçar mı bilmem

o nerdedir abi. nasıl bişeydir. nasıl tamir ettirilir. valla ben ilk defa duyuyom.

forum ustalarım şu konuya bi el atında aydınlatalım yaa.. :) :)
meraktan ölüyom..

ben de ustaların yorumu merak ediyorum gerçekten
kompresyon kaçağı motorun pistonlar ile silindir arasından oluşan kaçaktır, tamiri çok maliyetlidir, rektifiye dediğimiz
ama senin bahsettiğin kadar kaçırsa sürüşten vs anlarsın sürekli yağ yakar vs.vs.
senin problem başka bence
baskı balatayı güvenilir bi yerde mi değiştirdin?

ben de ustaların yorumu merak ediyorum gerçekten
kompresyon kaçağı motorun pistonlar ile silindir arasından oluşan kaçaktır, tamiri çok maliyetlidir, rektifiye dediğimiz
ama senin bahsettiğin kadar kaçırsa sürüşten vs anlarsın sürekli yağ yakar vs.vs.
senin problem başka bence
baskı balatayı güvenilir bi yerde mi değiştirdin?

evet dediğin gibi o zaman yağ felan yakması lazım.
özel opel servisinde değiştirdim. ve bizzat sonuna kadar başındaydım arabamın.
önceden debriyajım sert ve üstten kavrardı, şimdi pamuk gibi ve alttan kavrıyor. hani bu en azından değiştiğinin bi kanıtıdır bence.
baskı balata olamaz yani imkansız

Geri