Arkadaslar Benim almak istedigim 3 araba var hangisini aLsam sizce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence yanlışınız var. mazda 3 kesinlike sürüşü beğenilen, heleki tipi çok beğenilen bir modeldir. arkadaşımda var çok da güzel gidiyor araç. 2. elde de göz ardı edilmeyecek bir araçtır. ve bu 3'ü arasından paranız yetiyorsa alınacak tek araçtıryapmayın arkadaşlar daha anket yeni açılmış mazda önde gidiyor tabiki corsa yaa bir arabayı alırken daima satmayıda düşüneceksin mazdanın hangi modeli tutulmuşki bu tutulsun her yönden corsa bence
bence yanlışınız var. mazda 3 kesinlike sürüşü beğenilen, heleki tipi çok beğenilen bir modeldir. arkadaşımda var çok da güzel gidiyor araç. 2. elde de göz ardı edilmeyecek bir araçtır. ve bu 3'ü arasından paranız yetiyorsa alınacak tek araçtır
doğrudur, yerden yere değişir. ben gaziantep'te cliolar kadar yaygın olmasada gördüm. eskişehir'de de var, özellikle yeni kasalar. param olsa sırf görünümünün ve iç dizaynının verdiği keyif için bile alırımistanbul ankarayı bilmem ama bizim konyada 1 tane bile görmedim sorun bizde galiba heryer opel, ford, hyundai, vw başka araba yok bizim konyada hele hele opel ve vw konyada peynir ekmek gibi
dostum araç zaten baştan kazanıyor. diğer ikisi b segmenti, mazda 3 c segmenti. daha büyük daha geniş daha iyi yol tutuyor, ve hepsinden öte daha karizmaSchumici KesinLikle katılıyorum Arkadasım sana.![]()