Araba Alsanız Hangisini alırdınız?

Araba Almayı dusunuyorum Aklımda bu 3 araba var siz olsanız hangisini secerdiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    101

ExtremeFx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar Benim almak istedigim 3 araba var hangisini aLsam sizce?

kaç model bunlar?

yapmayın arkadaşlar daha anket yeni açılmış mazda önde gidiyor tabiki corsa yaa bir arabayı alırken daima satmayıda düşüneceksin mazdanın hangi modeli tutulmuşki bu tutulsun her yönden corsa bence

yapmayın arkadaşlar daha anket yeni açılmış mazda önde gidiyor tabiki corsa yaa bir arabayı alırken daima satmayıda düşüneceksin mazdanın hangi modeli tutulmuşki bu tutulsun her yönden corsa bence
bence yanlışınız var. mazda 3 kesinlike sürüşü beğenilen, heleki tipi çok beğenilen bir modeldir. arkadaşımda var çok da güzel gidiyor araç. 2. elde de göz ardı edilmeyecek bir araçtır. ve bu 3'ü arasından paranız yetiyorsa alınacak tek araçtır

bence yanlışınız var. mazda 3 kesinlike sürüşü beğenilen, heleki tipi çok beğenilen bir modeldir. arkadaşımda var çok da güzel gidiyor araç. 2. elde de göz ardı edilmeyecek bir araçtır. ve bu 3'ü arasından paranız yetiyorsa alınacak tek araçtır

istanbul ankarayı bilmem ama bizim konyada 1 tane bile görmedim sorun bizde galiba heryer opel, ford, hyundai, vw başka araba yok bizim konyada hele hele opel ve vw konyada peynir ekmek gibi

Schumici KesinLikle katılıyorum Arkadasım sana.;)

istanbul ankarayı bilmem ama bizim konyada 1 tane bile görmedim sorun bizde galiba heryer opel, ford, hyundai, vw başka araba yok bizim konyada hele hele opel ve vw konyada peynir ekmek gibi
doğrudur, yerden yere değişir. ben gaziantep'te cliolar kadar yaygın olmasada gördüm. eskişehir'de de var, özellikle yeni kasalar. param olsa sırf görünümünün ve iç dizaynının verdiği keyif için bile alırım

Schumici KesinLikle katılıyorum Arkadasım sana.;)
dostum araç zaten baştan kazanıyor. diğer ikisi b segmenti, mazda 3 c segmenti. daha büyük daha geniş daha iyi yol tutuyor, ve hepsinden öte daha karizma:cool:

İşte benim konum. Nerdeyse bir ankette ben açıyordum. :)

Benim oyum Opel Corsa'ya gitti bu ankette.

Genelde bu tür karşılaştırmalara fiyat/performans açısından bakıyorum ben. Bir de yapacağım yorum bu modellerin sıfırları için olacak.

Mazda 3, diğer araçların segmentinde değil. Sunduğu donanım özellikleri takdire şayan. Yakıt tüketimi biraz yüksek gibi görünüyor diğerlerine göre. (9 - 10 litre, ne de olsa 1.6 motor) Fiyat ise 42bin tl'den başlıyor. Segment değiştireceksek, mazda 3 de iyi bir fikir olabilir.

Seat Ibiza, sunduğu özellikler açısından opel corsa ile hemen hemen aynı. 1.2 tsi motorlu olan, beygir gücü olarak corsadan daha yüksek, ancak paralel olarak yakıt tüketiminde de nispeten daha bonkör. Fiyatı 32bin tl. Bir de ikinci el satışında seatların opel kadar tutlmadığını duydum. Ben de başkalarının yalancısıyım.

Opel Corsa, sunduğu özellikler açısından yeterli. 1.2 motorlu versiyonu yakıt tüketiminde ibizaya göre daha iyi, ancak beygir gücü olarak geride kalıyor. Fiyatı ise 28bin tl. İkinci eli ise diğerlerine göre daha hareketli.

Bu durumda, motor performansı beklentim de olmadığı için, oyum Corsa'ya gitti. bu ankete bir de wv polo eklense tadından yenmez ancak bu kriterlerime göre polo da fiyattan kaybedecekti.

uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız bence mazda 3

Geri