Araba Almak İstiyorum Yardım Lütfen ( İlk Arabam )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fastex1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
içeri ses vermiyor..chipletmeden kullanırsan araba ilk kalkışlarda özellikle veya klima açıkken çok hantal

içeri ses vermiyor..chipletmeden kullanırsan araba ilk kalkışlarda özellikle veya klima açıkken çok hantal

ben acık hava fıltresı ve ufak bıraz da cok goze batmıcak sekılde tunnıng yaptırmak ıstıorum benzınde 350 yakıorsa fıltre ıle 400 e cıkar sanırım 400 ufak gızı gozukuor ama baya yuksek bı rakam en azından benım ıcın :s

Ben uzun süre kullanmadım fakat test ettim 1.3 cdti motorlu olanını aşırı memnum kaldım hem performansından hemde diğer yönlerinden. Benim tercihim kesinlikle dizeldir. Benzinden oldukça ağzı yanan biri olarak. Neden olan kişi ise imzamda gözüküyor. :D

ben acık hava fıltresı ve ufak bıraz da cok goze batmıcak sekılde tunnıng yaptırmak ıstıorum benzınde 350 yakıorsa fıltre ıle 400 e cıkar sanırım 400 ufak gızı gozukuor ama baya yuksek bı rakam en azından benım ıcın :s
bizim arabaların motorlarından filtre ile ses alman mümkün değil ;)..perf egsoz takman lazım

bizim arabaların motorlarından filtre ile ses alman mümkün değil ;)..perf egsoz takman lazım

hadi ya gercektenmı onu hıc duymamıstım fıltre benım ıcın cok ayrı bı zevk ama ya :S haydaaaa

:good:

arabanın keyfi 3000-4000 devir aralığında kllanmayıncea çıkmıyor..yakıt sarfiyatıda..tam senin dediğin gibi..1 litre içinde kendimi kasıp motoru üzemem açıkçası

katiliyorum sana.. 1 lt için zevkten vazgeçilmez :)

ne kadar zor işmiş bi araba almak yahu :S karar veremedim gitti ya opelden şaşmamak istiyorum ama filtre falan kafamı karıstırdı bide arabadan anlamayınca boyle oluor sanırım :S

1.6 hb astra cosmo bak. küçük ayrıntılar önemli. benzinli tavsiye ederim ses olayına önem veriyorsanız. opeller sessiz arabadır. şöyle bir örnek vereyim. test için bir benzinli fieata ile benim astra g'yi kapalı otoparkta yanyana koyup çalıştırdık. festadan en az astranın iki katı ses çıkıyordu.

Njoy ya göre elegance'nin farkları perde hava yastıkları mercekli farlar dijital klima vs. bakarsan elegance bakman daha mantıklı.Ben dizel kullanıyordum babamla kullandığım için mecburen dizelli kabullendim şimdi çoğu benzinli arabadan sesi daha hoş geliyor özellikle mazot alırken.

Geri