app plaka

oceanfoam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam aracıma app plaka yaptırıp taktırdım

görüntü nasıl olmuş sizce ?

ön.webp

arka.webp

Güzel Olmş Kaça yaptırdn ve nerede ?

saolasın ..

30 lıraya yaptırdım netten istanbulda yapan bulamadım hepsı neredeyse ankara' da yapılıyor bunların ustam saolsun taktı 2 dakıkaya

Hayırlı olsun güzel olmuş...bide polisler ona da laf etmese daha iyi olacak ama :D

aynen polisler bu aralar çok sıkı,olmadık şeye bahane edip ceza yazıyorlar...
ama app süper olmuş çokta yakışmış güle güle kullan...
plakada müğür var dimi ??

bende internetten 40tl ye sipariş ettim, gayet güzel ve kaliteliydi ürün.daha sorun yaşamadım ve süper gözüküyor :)

ön logomuda aynen seninki gibi yapmayı düşünüyorum.

teşekkür ederim..

plakada mühür yok ama şuana kadar polis bişey sölemedi. orjinalleri araçta taşıyorum ben her ihtimale karşı.

gördüğüm bir diğer uygulama orjinallere reklamcıda app plakadakiler gibi harf rakam basıyolar ve yapıştırıyorlar...hemde mühürlü plaka olmuş oluyor...ama polis ne der o da yasakmıdır bilmem...

aslında avrupadaki bazı ülkelerde serbest bu şekilde plaka takmak diye biliyorum.. ingilterede renkleri değişik plaka bile gördüm ben resimlerde ama yasalmı bilmiyorum.. plakayı kendılerı mühürlese emnıyet bu kadar ugrasmayacak ama maalesef mühürde vurmuyolar plakalara !!

forumda bi arkadaş vardı,oda takmıştı app plaka ama ertesi gün polis ceza kesmiş müğür yok diye,zaten polis ceza yazıcak bişi bulamamış aracın herşeyi tammış plakayı bahane etmiş...
bi tane daha arkadaş vardı,o orjinal plakanın harflerini tiner ile sildi,bagaja koydu plakaları,polis durdurursa harfler okunmuyor dicekti ama polis ooo app takmışız buna bi ceza yakışır diyip basmış cezayı...

Geri