Bu tip işleri başımıza açanlar eminim şimdi köşelerine çekilip konuyu uzaktan izlemeye gayret ediyorlardır. Yakıtı dünyadaki bütün ülkelerden daha pahalıya vatandaşına iteliyorsun, milleti LPG denen alternatif yakıtlara mahküm ediyorsun, LPG li araçları adam gibi denetleyemiyorsun, ondan sonra o yasak bu yasak diye yasalar çıkarıp kenara çekiliyorsun. Peki yasakları neden denetlemiyorsun? Neden vatandaşı birbirine düşman ediyorsun? Benzinin yanıcı, LPG nin patlayıcı olduğunu bildiğimize göre hangisinin daha tehlikeli olduğuna karar vermek hiç de zor değil. Ben garajın üzerindeki dairede oturacağım, adam gelecek benim evimin altına ne kadar bakımlı olduğu tartışılan bir aracı park edecek, ben de ses çıkarmayacağım öyle mi? % 1 tehlike olasılığı olsa bile bunun bana denk gelmeyeceğine kim garanti verir? Araç sahipleri LPG'den kaynaklanan maddi hasarı (can kaybını aklıma getirmiyorum bile) ödemeyi taahhüt ederler mi? LPG benzinden daha güvenli diyen arkadaşlar evinin balkonunun altını otopark olarak kullanan bir LPG kamyonu için acaba ne düşünüyorlar? Yetkililer denetim yapmaktan aciz olurlarsa, vatandaş da ya kendi kurallarını ortaya koyar ya da mahkemeye gider, devletin koskocaman adalet bakanı da yaşananları görmezden gelerek mahkemeler neden bu kadar yoğun diye boştan yere kara kara düşünür
.