Merhaba , bende AÖF Felsefe 3.sınıf öğrencisiyim
Puanlarım bunlar
Şimdi ben genel not ortalamam 2.00 üzeri olduğu için sadece İnkılap Tarihi 1 dersinden kaldım (FF aldığınız derslerden ne olursa olsun kalırsınız ve tekrar etmek zorundasınızdır) ama şöyle bir berbat durum var
2.sınıftan 1 ders bile bıraktığınız takdirde isterseniz 3.sınıftan hiç ders bırakmayın 4.sınıfın güz döneminden sınava giremiyorsunuz ne yazık ki , illa o 2.sınıfta kaldığınız dersleri vermek zorundasınız
Şimdi ben seneye güz döneminde ki sınava sadece bu kaldığım inkılap tarihinden gireceğim eğer onu verirsem ondan sonraki sene güz döneminde 4.sınıf güz dönem derslerini verip Allahın izniyle mezun olup diplomamı alacağım
Yani 1 sene geç mezun olacağım 1 ders yüzünden
Sizin durumunuza gelirsek
Genel not ortalamanız 1,79 (2.00 Altı) olduğu için uyarı almışsınız , 11 Martta kayıt yenileteceğimiz Bahar döneminde gireceğiniz sınavlardan yine 2.00 ortalamasının altında puan alırsanız bu sefer Uyarı yazan yerde Tekrar yazacaktır ve Denetim dersinden tekrar sınava girmeniz gerekecektir
Ama sadece Denetim için konuşuyorum oda içinde D harfi olduğu için , içinde D harfi geçenlerden eğer o dönemki ortalamanız 2.00 altı olursa kalırsınız , üstü olursa geçersiniz
Ama içinde D geçmiyorsa (mesela CC , BA , BB gibi ...) o zaman o dersten ne olursa olsun KESİN geçersiniz ve ortalamanız 2.00 altında olsa bile o dersleri TEKRAR ALMAZSINIZ
Yani sizin kritik olan dersiniz Denetim dersidir , diğerlerinden geçmiş gözüküyorsunuz
Bahar dönemine sıkı çalışıp Genel Not Ortalamasını yükseltin derim ben
Saygılarımla