Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra h 1.6 benzin lpg 2013 Antifirizini ölçtü yağcı -10geldi. Üstüne 1litre ekle abi bunun dedi ama araç 75binde sanırım üstündeki orjinali ne yapayım sizce ne öneriyorsunuz.
Astra h 1.6 benzin lpg 2013 Antifirizini ölçtü yağcı -10geldi. Üstüne 1litre ekle abi bunun dedi ama araç 75binde sanırım üstündeki orjinali ne yapayım sizce ne öneriyorsunuz.
HEMEN KOMPLE DEĞİŞTİRİN 2 LT antifreeze gerisi mümkünse saf su olmadı normal içme suyu. Ve çok ciddiyim sakın dediğimi kulak arkası yapmayın yarın ilk işiniz o olsun ciddi sorunlara sebep olur.
Bulunduğum ilçede kırmızı antifiriz hiç bir yerde yok sipariş mi edeyim hocam? Üzerine 1litre ekle dedi bana saçma geldi 1litre daha alır yenisini kullanırım diye düşündüm
Bulunduğum ilçede kırmızı antifiriz hiç bir yerde yok sipariş mi edeyim hocam? Üzerine 1litre ekle dedi bana saçma geldi 1litre daha alır yenisini kullanırım diye düşündüm
Çabuk ısınmasına sebep olabilir sonuçta yeterli miktarda soğutamıyor aracı fan geç kapanması ne kadar etkiler, arabayı bu kadar zorlar mı açıkçası bilmiyorum şimdiye kadar ne karşılaştım nede duydum bu yüzden bir şey diyemeyeceğim ama emin olduğum şey antifreeze çok önemli bir konu yazın bile kullanmayı şiddetle tavsiye eder işi bilen kişiler.
Yaz kış kullanırım hocam her senede derecesine baktıriyorum -10cok düşük derece cidden havalarda soğuk üzmez inşallah beni. Usta 1litrr ekle deyince olurmu ki diye düşündüm saçma geldi