Anten sorunu

ayhannnnn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam anten sorunu olan varmı çok kötü ses alıyorum radyodan güçlü çekim gücü olan varmı ve kullanan varsa önerilerinizi bekliyom

Bende 2017 insignia var. Bende ayni konuya takilmistim son zamalarda. Servise goturdugumde konusmayi dusunuyordum. Bir cozum bulan varsa bende faydalanayim :)

• Beğen
Tepkiler: ayhannnnn
Maalesef Opelin çözülemeyen sorunlarından biri kanımca. Astra sedanda da hb de de ne orjinal çubuk anteni, ne piyasadaki shark anten, ne de orjinal shark anteni çekmiyor yolculukta... Ankara İstanbul gibi şehirlerin göbeğinden çıkmıyorsanız sorun olmuyor çoğu zaman ama başka yerlerde özellikle de kenar yollarda ben radyo dinleyemiyorum. Şu an TRT FM bile hışır huşur :D

• Beğen
Bu konudan bende muzdaribim, malesef antenler sanırım boyundan dolayı pek güçlü değiller.

• Beğen
Bu konudan bende muzdaribim, malesef antenler sanırım boyundan dolayı pek güçlü değiller.
@Hasip Malesef anten boyu ile ilgili değil...Daha önceki farklı bir model aracımda boyutu aynıydı ama Avm lerin kapalı otoparkında bile çekiyordu...Yani opeldekiler Donanımsal...

• Beğen
Geri