Anten çekmiyor

Dreamcream

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, Astra Sedan 2009 sahibiyim. Fakat radyodan yana sıkıntılarım var, merkezde bile en baba radyo kanallarını çekerken bazen cızırtı ve parazitler oluyor. Hemen yanımdaki başka bir marka arabaya bindiğimde(Hyundai,ford,toyota..vb) ise onlarda gayet net ses, fakat benimkinde sıkıntı var. Servise gittim kontrol ettiler, bişeyi yok, bilmem ne vidaları gevşemiş onları sıktık dediler, ne alakaysa artık. :) Fakat yine aynı sorun devam ediyor tabi. İşin ilginç tarafı arabanın üstündeki anteni çıkartsamda radyo kanalları aynı şekilde çekmeye devam ediyor, galiba yukardaki anten hiçbir işe yaramıyor. :D Sizlerde de öyle mi acaba yoksa sorun sadece bana mı özgü? Şimdiden cevaplar için teşekkürler..

opelin enten konusunda sınıfta kaldığını düşünüyorum. vectra b araçtaki antenden de pek memnun değilim. cızırtı var bazen. teypden mi antenden mi onu da bek kestiremedim açıkçası.

bende radyo dinlemekten nefret eder oldum..net çekmiyor malesef...babamın meganına biniyorum..araçlar aynı yerde yan yana duruyorlar..meganda süper ses var ve net...ki ben araca biner binmez radyoyu açan biriyimdir...çözümü yok sanırım...

opelde bır sorun var galıba anten sorunu eskı arcımda anten sorunu vardı,radyo dınlemezdım o yuzden,cok zayıf antenı durdugu yerde ıyı de seyır halınde sınıfta kalıyor

usta gecmıs olsun aynı sorun benım eskı corsa aracımda vardı teyp degıstı 1 defa ucunu degıstrdıler antenın dıs aparatı degıstı en son tavanı sokup tesısata bakıcaz dedıklerınde kı opelın servıslerıne guvenım sıfır bırakın ıstemıorum demıstım ıstedıgını yap o anten duzelmıyor... cam antenı taktım oda olmadı ya radıo dınlemıceksın yada kalıtelı bı anten alıp montaj yaptırcaksın baska caren yok..

evet opelin anteni için bende iyi şeyler söylemek isterdim ama yok
hakketen opelin anteni işe yaramaz

peki bu konuya bir çözüm bulan var mı?

benim şansıma bindigim tüm aracların radyosu çekmiyor :( bi megane nin iyi çekiyordu onuda car pc ye çevirdm oda gitti.

self serviste mustafanın yapmıs oldugu bir çalışma var inceleyin çözebilirsiniz

mokia bu konuyu çözmüştü.tesisattaki canlı uçta kopukluk oluyor.veya taebin arkasındaki soket çukura filan düşünce çıkıyor.hele anteniçıkarsanızda bişe farketmiyorsa kesin tesisatta bir sorun vardır.vectralarda anten elektronik ve genelde + uçta kopukluk oluyor.

usta o bahsettiğin yerleri kontrol ettim. teybin arkasındaki anten soketini ve arkadakı cam ısıtısının ordaki anten bağlantısını. hepsinde sıkıntı yok ama yine de radyo dinlerken keyifli olmuyor vectra da. ford yada reno larda çok hoş. net ve cızırtısız.

Son düzenleme:
Geri