Söylediklerine kısmen katılıyorum Merthan. Ben o servisi bilmem tavsiye üzerine gittim. Benim aracın servisi tektir. İyi bir kullanıcı aracını tanıyan kullanıcı ne olduğunu bittiğini bilir. Oraya gidene kadar kullandığım klima artık çalışmıyor. Yanmayan arıza ışığı yanıyor. Çalışan 1.ve 2. kademe fan çalışmıyor. Antalya yazında çalışmayan fan motorunu hayal edebilir misiniz. Şu anda kış mevsimindeyim. Durumu kurtarıyorum. Ama bu sıkıntı yaz ayında yaşandı. Ve işim ilginç yanı 200 tl ye yapılabilecek tamirat için 600tl fiyat çıkardılar. Anlımızda saf mı yazıyor anlamadım. Beni oraya gönderenin bir kabahati yok. Bana iyilik yapmak istediler Merthan yanlış anlama sakın. Üzülürüm.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:42 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:38 ----------
Bu arada ben sana veya başkasına daha önce birçok yere götürdüm baktırdım demedim. Sadece akşam buluşmamızda Laksu Levent arkadaşımız op-com bağladı olmadı sonradan öğrendik ki ingilizce programı olması gerekiyormuş. O gün de arıza lambası yanmıyordu ve yine yanmamıştı.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bukadar arızanın alt tarafı cruse control aktivesi yapılırken olması bana biraz ters geliyor. bu arada benimde anlımda saf yazmıyor. ben tüm piyasadaki fiyatlara hakimim. işim bu satın alma. ona göre gidip fiyat alıp yaptırıyorum. parça konusunda çok fiyat söyleyemzler ama tamir işin içine girince isteyen istediği fiyatı söylüyor. o konuda haklısın. turbo tamiri mesela. antalyada 600tl diyorlar istanbulda 300 diyende var 1000 diyende var. sorsan hepsi 10 numara iş yapıyor. hepsinin referansları çokçok iyi. OPEN dede durum aynı. ben benim arabamda hiçbir sorun yaşamadım. 4 sene oldu dile kolay 11 yaşında araba 174000km de. ben bu adamlara referans olurum. ama tekrar tekrar söylüyorum. kimse kimsenin babasının oğlu değil. ve insandır servistir ustadır elbet hata yapar. 0 hata ile hizmet veren bir tane servis gösterin bana bileklerimi kesserim. müşterisini yarı yolda bırakmayan servis yoktur türkiyede. servise sorsan müşteri cinstir. müşteriye sorsan servis dolandırıcıdır. bunun sonu yok abi... antalyada onlarca opel servisi var. bak ben şimdi turboyu değiştiricem DORUK opele vericem. neden diceksin. bu işi türkiyede en iyi şekilde yapan adam orda çalışıyor. işin piri yani. ben alınmam darılmam. sende alınma darılma istemem. ben referans olurum OPEN servise. bu turbo işim bittikten sonra arabam tahüüt edildiği gibi 205hp olursa bu konudada DORUK için referans olurum. olay budur yani