Bana bi bilet kes Abi , Konya için
Murat abi su bizim galericiye ugruyalim
HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana bi bilet kes Abi , Konya için
Murat abi su bizim galericiye ugruyalim
HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
merhabalar arkadaşlar.Benim size bi sorum olacaktı.Benim 2001 model 1.4 16v astram var.Aracımı cok seviyorum.Bu aracım simdilik 178 binde ) ben km cok oldugunu düşündüğüm için satmak istiyorum ama kıyamadıgımdan satamadım.Araca 1 yıl oldu tüp takalı ne yapacam bilmiyorum.Aklımda olan arabayı antalyada bi serviste hem bakımlarını hemde yapılması gerekenleri ve modifiye yaptırıp binesimde var.Nasıl yapabiliriz.
Aracım 4.5 yıldır bende.Arabamı hep serviste yaptırdım herseyini biliyorum.İste değişiklik aradıgımdan böyle oluyor.Binmeye karar verdim.Antalyada hem bakımları hemde modifiye yapabilecegim tarzda aşırı olmadan ama güzel olacak şekilde modifiye yaptırmak istiyorum.Bunun için antalyada nerede yaptırabilirim.Ben kumlucadayım.Aklımda olanlar agır ne bakımları varsa yaptırayım.Ön ve arka tampon boyatacam.Sis farı taktıracam.Koltuk döşemeleri kılıf alabilirim.çelik Jant taktırabilirim.yani güzel olsunda ne yaparlarsa yapsınlar. ) cok güzel olsun istiyorum.
hasan LPG'li mi araban? arıza ışığın yanıyor mu? bu arada resimleri var mı arabanın? 94 pek yok antalya'da, bi tane getirecektik istanbul'dan o da satıldı :sulanma:1994 model Opel Corsa gsi sahibiyim.
Şuan Araçta rölanti sorunu var 1500 , 2000 de takılı kalıyor bazen düşüyor dalgalanma yapıyor , rölanti ayarlayıcı sensörü değiştirdim , ısı müşürünü değiştirdim. Matzel manifold var bazen 3000 devir civarında yığılıyor sonra toparlıyor araç , bazense düzeliyor akıyor yolda. Önceden de 4000 civarları geziyordu Debimetrede sorun yokmuş manifold'un contaları değişti 1500'e kadar düştü , bazen stop edip tekrar çalıştırınca 800lerde geziyor araç. Bazen sıkışıp eksozdan pat sesi geliyor.