■Anneler gününüz kutlu olsun■ ( ne aldınız )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cennet annelerin ayakları altındadır ...
(Hadis-i Şerif )
:good: :alkis: :o

Tüm Annelerin Anneler Günün kutlarım.Hediye almadım çiçekle kutlayacağım...

Annelerimizin anneler günü kutlu olsun

Ben çiçek gönderdim bir internet sitesinden, üzerine de bir not yazdım. Not şöyle: Anneler günün kutlu olsun annecim, mezuniyet hediyesi olarak yeni bir araba istiyorum:) Çok inceyim sanırım:p

:alkis: :kop: :good:

ben geçen hafta almıştım hediyesini cep telefonu aldım bir haftadır bize iyi malzeme çıkardı eşimle beraber, annem misafirliğe gittiği zaman cepten arayıp masustan konuşturuyoruz komşular arasında karızma yapmış :):):):)

ben geçen hafta almıştım hediyesini cep telefonu aldım bir haftadır bize iyi malzeme çıkardı eşimle beraber, annem misafirliğe gittiği zaman cepten arayıp masustan konuşturuyoruz komşular arasında karızma yapmış :):):):)

:D:D

Oran yolundan giderken sağda arabalar durmuştu. Bi baktım çiçekçi.İçimden tam aradığım şey dedim.Eşime ,anneme ablama çiçek yaptırdım.Gönülleri hoş ettim.:)

Anneler günümü kutlayan herkese teşekkür ederim. Oğlum henüz 2 yaşında yuvada deniz kabuklarından kolye yapmışlar, Eşimde sağolsun şukadarcık bişey (tek taş yüzük) almış sağolsunlar :) Ama o deniz kabukları pırlantadan daha çok hoşuma gitti aman eşim duymasın. Duyarsa duysun kolye daha değerli benim için :)

birkez daha maneviyatın maddiyattan daha önemli olduğunu anlamış olduk yani :good:

Geri