Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben çiçek gönderdim bir internet sitesinden, üzerine de bir not yazdım. Not şöyle: Anneler günün kutlu olsun annecim, mezuniyet hediyesi olarak yeni bir araba istiyorum Çok inceyim sanırım
ben geçen hafta almıştım hediyesini cep telefonu aldım bir haftadır bize iyi malzeme çıkardı eşimle beraber, annem misafirliğe gittiği zaman cepten arayıp masustan konuşturuyoruz komşular arasında karızma yapmış
ben geçen hafta almıştım hediyesini cep telefonu aldım bir haftadır bize iyi malzeme çıkardı eşimle beraber, annem misafirliğe gittiği zaman cepten arayıp masustan konuşturuyoruz komşular arasında karızma yapmış
Oran yolundan giderken sağda arabalar durmuştu. Bi baktım çiçekçi.İçimden tam aradığım şey dedim.Eşime ,anneme ablama çiçek yaptırdım.Gönülleri hoş ettim.
Anneler günümü kutlayan herkese teşekkür ederim. Oğlum henüz 2 yaşında yuvada deniz kabuklarından kolye yapmışlar, Eşimde sağolsun şukadarcık bişey (tek taş yüzük) almış sağolsunlar Ama o deniz kabukları pırlantadan daha çok hoşuma gitti aman eşim duymasın. Duyarsa duysun kolye daha değerli benim için