Ankaranin En Bilgili En Iyi Servisi Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06FUAT06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlaşilan Herkez Opel Garaj Diyor
Gidelim Bi Opel Garaja Bu Kadar Insanin Var Demekki Bir Bildiği
Teşekkür Ederim Ilginize
Bende bu cumartesi opel garaja gitmeyi düşünüyorum.Hem genel bi baktırıcam hem de rüzgar sesi ile ilgili ne yapabiliriz onu halletmeye çalışıcaz.Ben de ilk defa gideceğim.Fuat sen ne zaman gideceksin.

ya kanka orası opel garaj işte of yaaaa of napcaz biz senle böyle! Hüseyin abinin dediği kadar var yaa!.. Evlendirmek lazım artık seni.. :kop::kop: :help:

ne bileyim ben garaj maraj ben memnun kaldığım yer neresi ise orayı anlattım .. ama Allah ı var ki adamlar işinde 1 numara..

yani şöyle anlatayım konyada opel servis vardır dimi.. ? neyse işte oradan bile geliyorlar diyim de durumu anla sen..

Walla al benden de okadar.. kesinlikle opel garaj.. iş yerinde arkadaşlarıma da tavsiye ettim.. gidip gördüler ve bana teşekkür ettiler.. bu kadar insanın bir bildiği var..

Bende Bu Cumartesi Gitmeyi Düşünüyorum önce Lpg Ustasina Sonra Opel Garaj'a Gidicem
Ya Iyide Ben Hanginizin Referansiyla Gideyim:)
Buldum Usta Beni Opelim.net Buraya Yönlendirdi (nasil Referans Kuvvetli Değilmi?)

westi555 nickli üyenin selamı var diyin kesin yardımcı olur:D:D:D

Bende Bu Cumartesi Gitmeyi Düşünüyorum önce Lpg Ustasina Sonra Opel Garaj'a Gidicem
Ya Iyide Ben Hanginizin Referansiyla Gideyim:)
Buldum Usta Beni Opelim.net Buraya Yönlendirdi (nasil Referans Kuvvetli Değilmi?)

ya bizim bi usta vardı çorumludur kendisi adı hacı. git orada şeref ustayı bul demişti bende gidip onu buldum. kendisi gür sesli baya iri yarı birisi. şeref usta yani..

beni çorumdan hacı usta yolladı diyeceksin o kadar.. laf aramızda indirim bile yaptırdı kendisi saolsun.

ya bizim bi usta vardı çorumludur kendisi adı hacı. git orada şeref ustayı bul demişti bende gidip onu buldum. kendisi gür sesli baya iri yarı birisi. şeref usta yani..

beni çorumdan hacı usta yolladı diyeceksin o kadar.. laf aramızda indirim bile yaptırdı kendisi saolsun.

:) Çetiiin Çetin..

valla bende oprl turna diyorum özellikle de tahsin ustayı bul bakalım arkadaşın dediği gibi nokta atışı yapar parça birkere sökülür

opel garaj

kesinlikle dürüst ticaret ve tecrübeli ustaların yanında güler yüzlü hizmeti görünce menuniyetiniz kat kat artacaktır. eminin fiyatları duyunca başka yerlere verdiğiniz paralara acıyacaksınız. bizim ne kadar etrafımızda aracı olan varsa opel garaja gider ve bir kez bile söylenen olmamıştır. hatta şimdiye kadar çözüme ulaştıramadıkları bir arıza bile olmadı. nerden biliyorum? çünkü hergün ordayım :D

Geri