Ankaranin En Bilgili En Iyi Servisi Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06FUAT06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cumartesi opel garaja gittim.Hakan Usta ile benim araca bi test sürüşü yaptık, aracın durumu gayet iyi,yani sınıfı geçti.Yalnızca rüzgar sesi ile ilgili orta direk fitilini değiştireceğim, bi de el firenine bi bakılacak haftaya cumartesi tekrar gideceğim.Opel garaj.

Walla ben servisimden gayet memnunum oyle paracı falan da değil ama, opel garaj gore gore çok merak ettim

Garaj ne yaa? :D

TDK sözlüğüne göre otomobillerin bakım ve onarımının yapıldığı yer. Adı geçen söz Fransızca dan gelmekte ve hem Fransızca hemde İngilizce de garage olarak geçmektedir.

M.S 15. y.y da ortaya çıkan rönesans hareketleri ile çevre ülkelere yayılmıştır. Filolojik olarak sıkıntı çekilen dillerde kolaylıkla yer bulmuş bir söz olarak günümüz Türkçe sinde yıllardan boyu kullanılmaktadır.
:D

(otur 5)

Bu kadar metedilmesi beni de meraklandırdı, yetkiliden vazgeçip opel garaja gidesim geldi.
Birşey soracağım, opel garajda her iş için usta bulunuyor mu? Yani motorcu, kaportacı vs. gibi.

opel garage....

Bu kadar metedilmesi beni de meraklandırdı, yetkiliden vazgeçip opel garaja gidesim geldi.
Birşey soracağım, opel garajda her iş için usta bulunuyor mu? Yani motorcu, kaportacı vs. gibi.

Yeni bir işyeri oldugumuz için eksiklerimiz çok oldugu halde bizlere anlayış gösteren ve garajı tavsiye eden arkadaşlarıma teşekkür ederim.
her iş için bir ustamız malesef yok zaten 4 aylık mazisi olan ufak bir servisiz.
Ancak kaporta ve boya işlerinde yine de yardımcı olabiliyoruz sanayinin en eskilerinden bir kaportacı birde boyacımız var.

Çankaya Opel'de Ahmet ustanın aracı bir kere dinlemesi,şöyle bir sürmesi yeter.Anında doğru teşhis.Yaptığı arızanın tekrarlaması olanaksız.Tam 12 den vuruyor.

Geri