Ankaranin En Bilgili En Iyi Servisi Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06FUAT06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06FUAT06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba
Ankarada Sürekli Gidebileceğim Her Sorunumu Halledebileceğim (mesala Ariza Lambasi,aracin Titremesi Bunlar öncelikli) Bakimini Yaptirip Ustaligina Güvenebileceğim Yaptiği Işin Arkasinda Olan Bir Servis Ariyorum
önerilerinizi Bekliyorum şimdiden Teşekkürler

opel garaj hakanla tanış işlerini titizlikle yaparlar ve senide üzmezler

şuana kadar opel garaj a gidipte memnun olmayan yada fiyatta yüksek diyen 1 kişiye şahit olmadım.
o kadar diyim...

Forever Opel Garaj..

Opel Garaj diyorum başka birşey demiyorum...

melektaşımız iyidir tavsiye ederiz

opel garaj

ben opel görala götürüyorum küçük bir yer ama ustaları iyi sokullu son durakta

yetkili hiçbir servis önermem.
garage hakan abi her türlü yardımcı sana..

cankaya opelde ahmet
turna opelde tahsın
nokta atısı yapan ustalardır ıkı kere sokulmez parca.....

Arkadaşlar Merhaba
Ankarada Sürekli Gidebileceğim Her Sorunumu Halledebileceğim (mesala Ariza Lambasi,aracin Titremesi Bunlar öncelikli) Bakimini Yaptirip Ustaligina Güvenebileceğim Yaptiği Işin Arkasinda Olan Bir Servis Ariyorum
önerilerinizi Bekliyorum şimdiden Teşekkürler

öncelikle forum sponsorumuza bakınız.. orda telefon ve adres bilgileri bulunuyor.. bir kere gider bakarsınız bu işler böyledir. ben ankarada onlarca opel servisine gittim ama bana tek doğruları söyleyen kişi hakan abi oldu.. Garaja gitmeden önce aracım resmen yürümüyordu. Şahin doğanlara sollanmaktan rezil bir durumdaydım.. bence siz bi garajı deneyin..

Bu arada eğer aracımdaki hasar veya ağrıza giderilecek ve ben onu unutacaksam.. İSTERSE 100 kez arka arkaya sökülsün.. 1 kez yapıp yarım yapacaklarına.. :)

Geri