Ankara'lı arkadaşlar lütfen yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

joko

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımın amortisörlerinin deişmesi ve rotbalansa girmesi lazım bildiginiz iyi bir usta varmı ... ayın 25'inde Ankaradayım lütfen yardım... birde bana kaça patlar bu işlemler ön iki amortisör ve rotbalans ... şimdiden ilgilenen herkese tesekürler

Sen hele bi Ankara ya gel sağ salim o zaman yardımcın oluruz kardeşim.Sen çayını yudumlarken araban da yapılıyo olur...

inşallah geliriz kazasız belasız ... burda opelin kendi servisine götürdüm tabiri caizse arabanın ağzına sı.....tılar ve dünyanın parasını aldılar verdiğimde araba daha derlit topluydu valla:)

buraya gel yardımcı olacak bi sürü kişi var

Ostim de Nam amortisör var hemde garantili tamir yapıyorlar. Fiyat olarak da çok uygun. Adres: 57. sokak No: 73 Ostim/ANKARA Tel: 0312 3543244

Ostim de nam amörtisör var amörtisör tamiri dahi yapıyorlar kime sorsan gösterirler

yardımlarınızdan dolayı hepinize tesekkürler arkadaşlar ...

ostim de genç-ak opel var

amortisorleri değiştirdiğin yerin anlaşmalı rot-balanscısı vardır muhakkak yada tanıdığı biz amortisor ve lastikleri değiştirdiğimizde ücretsiz olarak yaptırdık çünkü

bizim arabanında rot-balansa girmesi lazımdı dedim geçerken bi OPİS yetkili servise sorayım sordum o da nesi 77 ytl demesinler mi direk kaçtım
ondan sonra Turna ya gittim 25 ytl ye yapacaklardı ama sorun lastiklerdeymiş lastikler değişecek mecburen
bende Turna yı tavsie ederim 10 numara ilgilenirler

Geri