Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracımın amortisörlerinin deişmesi ve rotbalansa girmesi lazım bildiginiz iyi bir usta varmı ... ayın 25'inde Ankaradayım lütfen yardım... birde bana kaça patlar bu işlemler ön iki amortisör ve rotbalans ... şimdiden ilgilenen herkese tesekürler
inşallah geliriz kazasız belasız ... burda opelin kendi servisine götürdüm tabiri caizse arabanın ağzına sı.....tılar ve dünyanın parasını aldılar verdiğimde araba daha derlit topluydu valla
amortisorleri değiştirdiğin yerin anlaşmalı rot-balanscısı vardır muhakkak yada tanıdığı biz amortisor ve lastikleri değiştirdiğimizde ücretsiz olarak yaptırdık çünkü
bizim arabanında rot-balansa girmesi lazımdı dedim geçerken bi OPİS yetkili servise sorayım sordum o da nesi 77 ytl demesinler mi direk kaçtım
ondan sonra Turna ya gittim 25 ytl ye yapacaklardı ama sorun lastiklerdeymiş lastikler değişecek mecburen
bende Turna yı tavsie ederim 10 numara ilgilenirler