Ankaradaki Commodore lu :D

Commodore69

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Opel Dostları

Adım Sercan aranıza ankaradan katılıyorum. Eski bir tuning firmasıın sahibiyim. Şimdi özel bir bankada Bireysel Satış Temsilcisiyim. Aracım 69 Model Commodore GS 6, aracıma vaktim ve becerim yettiğince iyi bakmaya çalışıyorum. Suan weber li durumda 200 hp. Geliştirme konusunda devam edeceğim inşallah (Orjinallik korunarak)

Aranızda olmaktan mutluluk duyar hepinize iyi forumlar dilerim...

Hoşgeldin Sercan , mahsuru yok ise hangi tuning firmasıydı ve şu an hangi bankadasın ? (merakımdan soruyorum).

Hoşgeldin Sercan , mahsuru yok ise hangi tuning firmasıydı ve şu an hangi bankadasın ? (merakımdan soruyorum).

Estafurlah ne mahsuru olacak Deniz Bankası - İstanbul Performans Tuning de eski firmam :D

Hoşgeldiniz... Keyifli forumlar...
Aslan parçasının resimlerini merakla bekliyoruz... :)

Hoşgeldiniz.
Genellikle cumartesi akşamları Opel Garage da toplanıp beraber birşeyler yaparız. Hem sizi hem de aracınızı görmek tanımak isteriz. Bekleriz...

Hoşgeldiniz,V6 hastalığımı depreştirdiniz ayak üstü :D Ayrıtılı resim ve ses video vesaire duyabilirsek memnun oluruz.

Hoşgeldiniz.
Genellikle cumartesi akşamları Opel Garage da toplanıp beraber birşeyler yaparız. Hem sizi hem de aracınızı görmek tanımak isteriz. Bekleriz...

İnşallah katılmayı çok isterim fırsat bulursam davetleri, bu tür aktiviteleri kaçırmam :D

Merhaba Opel Dostları

Adım Sercan Yener (29), aranıza ankaradan katılıyorum. Eski bir tuning firmasıın sahibiyim. Şimdi özel bir bankada Bireysel Satış Temsilcisiyim. Aracım 69 Model Commodore GS 6, aracıma vaktim ve becerim yettiğince iyi bakmaya çalışıyorum. Suan weber li durumda 200 hp. Geliştirme konusunda devam edeceğim inşallah (Orjinallik korunarak)

Aranızda olmaktan mutluluk duyar hepinize iyi forumlar dilerim...

Aramıza hoşgeldiniz.

Geri