Ankarada Servis Önerisi (LPG taktırmak için)

sedat kara

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Değerli Arkadaşlarım, abilerim 2013 model opel astra enjoy plus sedan 11.000 km olan aracıma opis serviste landirenzo lpg taktırmayı düşünüyorum. Bu konuda servisle ilgili deneyimleri olan daha önce ankarada herhangi bir servise lpg taktıran arkadaş var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Ankarada yetkili serviste mi yoksa dışarıda ustalara mı taktırmalıyım. En sorunsuz sizce hangisi olur? Değerli düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bir arkadaş İstanbul Yolu Opis e taktırmıştı genelde temiz iş yapıyorlar ...

Ankarada olsaydım kesinlikle mocana taktıracaktım, izmir 2a nın berbat montajını sagolsunlar garanti dahilinde yaptılar.ankarada 1 gunum vardı yarım gunde hallettiler.
Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar.

Teşekkürler hocam. Arabanın garantisi devam ettiği için serviste taktırmayı düşünüyorum. Birde motor a16xer olunca serviste taktırmak daha mantıklı gibi geliyor.

Garantiden yana sıkıntın olmayacaksa mavi denizler brc ye yaptırabilirsin. temiz ve güzel iş yapıyorlar. garanti konusu hakkında arayıp bilgi edinebilirsin.

Arkadaslar opise fiyat sordum landirenzo icin 2100 tl taksitli fiyati oldugunu soylediler.

Brc Mocan a taktirmanizi tavsiye ederim. Övünç Bey Cem Bey ve Aydın usta dan memnun kalacağınıza eminim.

landirenzo takıldı arkadaşın aracına iskitler opiste,yok kalorifer soğuk üflemedi,yok tüpe geçmeme olayı oldu,enjektörler tıkandı 2 sene sonra,ben opisin landrenzonun yanından geçmem :D

landirenzo takıldı arkadaşın aracına iskitler opiste,yok kalorifer soğuk üflemedi,yok tüpe geçmeme olayı oldu,enjektörler tıkandı 2 sene sonra,ben opisin landrenzonun yanından geçmem :D
Sizce nereye taktirmaliyim. Mocan mi diyorsunuz sizde

Opise landironzo evo taktırdım. fiyat aynı. Sakın opis LPG nin önünden bile geçmeyin. Gidip montajı-ayarları yapanları bir izleyin. Hepsi 20 li yaşlarda çırak. Aracım sıfırdı garantiden dolayı 1 yıl sorunlar yüzünden opisten çıkamadım. Her ay giderdim. En sonunda şaşmazdaki olgun lpgyi buldumda sorunu çözdüler. Tavsiyem landironzo takılacaksa şaşmaz olgun lpg, brc ise mocan otogaz.

Geri