Çok üzücü bir olay.Mahfoldum izleyince.Allah'tan hiçbir yakınımın başına bişey gelmemiş.Ama orda olanlarda bizim kardeşlerimiz!!!!Bunu yapanların Allah bin türlü belelarını versin demekten başka bişey gelmiyor elimizden....Artık iyice tedirgin olmaya başladım.Kalabalık ortamlardan tırsar oldum!Allah sonumuzu hayır etsinn
:good: Arkadaşlar Genelkurmay Başkanımız açıklama yapmış.Mynette okudum.Büyük şehirlerde böyle eylemler bekleniyormuş.Lütfen kalabalık yerlerden mümkün olduğunca uzak duralım diyeceğim ama iş güç sonuçta mutlaka kalabalıkla haşır neşir oluyoruz.Yine de eşimizi dostumuzu uyaralım.Kimsenin canı yanmasın.Allah bu soysuzların belasını versin ya nedir bu çektiğimiz!![]()
arkadaşlar HAYIR, yaratılmak istenilen panik ortamı, korku ve tedirginliğe alet olmayalım.Kimse bu vatanı bölemez, parçalayamaz.Bu kahpece saldırılarla kimseyi korkutamaz.Herkes işine gücüne devam edecek, normal hayatını sürdürecek.Sıradışı bir durum varsa, tabiki gerekli yerlere bildirip önlem alacagız ancak, bu ş.r.fs.zlerden KORKMUYORUZ, KORKMAYACAGIZ DA...